Showbiz

Smiley, veste proastă pentru fani. Ce le-a transmis, după ce el și Gina Pistol s-au întors din luna de miere

schedule 17 iun. 2023, 11:53

Smiley, veste proastă pentru fani. Ce le-a transmis, după ce el și Gina Pistol s-au întors din luna de miere
Sursa foto: Instagram Smiley

Smiley le-a transmis fanilor lui un mesaj, pe social media, la scurt timp după ce el și partenera sa de viață s-au întors din luna de miere. A avut o veste proastă pentru aceștia. Iată ce a le-a zis!

Smiley, veste proastă pentru fanii lui

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar și în fața ofițerului de stare civilă, deși nu se gândeau niciodată că vor ajunge în acest punct al vieții lor. De fiecare dată când primeau întrebări legate de acest subiect, cei doi spuneau că un act nu este atât de important pentru ei. După ce a avut loc marele eveniment, aceștia au decis să plece și în luan de miere, doar ei pentru câteva zile și au ales drept destinației sudul Franței.

În toate zilele în care au fost departe de casă, Smiley a făcut niște videoclipuri scurte în care le arăta oamenilor cum s-au distrat, ce au făcut și care au fost mai exact locurile pe care au decis să le viziteze, iar fanii lui din mediul online au așteptat să vadă desfășurarea evenimentelor și în ultima lor zi de vacanță, doar că artistul le-a dat o veste proastă. Ei bine, acestal le-a transmis că el și partenera sa de viață s-au întors din luna de miere, dar nu a filmat nimic în drumul spre casă.

De asemenea, a transmis că motivul pentru care nu au mai filmat nimic a fost din cauza tristeții pe care o simțeau, pentru că erau nevoiți să se întoarcă în România. Smiley a zis că vacanța lor a fost una frumoasă și s-a bucurat enorm că admiratorii lor din mediul online au umărit cu mare interes aventurile lor din luna de miere. Le-a promis că vor mai face și le-a transmis acestora și că singurul regret pe care îl are este că în cele zece zile petrecute acolo nu a mâncat și 'une omelette du fromage'.



„Pentru cei care încă mai așteptau filmulețe din vacanță, am o veste proastă, tocmai ne-am întors, suntem acasă. N-am făcut și drumul spre întoarcere, pentru că eram prea triști că am plecat. Să știți că a fost foarte frumos, ne bucurăm foarte tare că v-ați uitat la aventurile noastre. O să mai facem, sper, nu știu, dar o singură părere de rău am. Bă, cât am stat zece zile în Franța, n-am mâncat și eu 'une omelette du fromage' (n. red. omletă cu brânză), dar a zis Gina că-mi face, așteptăm rețete", a zis Smiley, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---