Showbiz

Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. A avut parte de o surpriză uriașă: „La invitația lui Simon Cowell”

schedule 01 apr. 2023, 13:32

Smiley, pe scena de la America’s Got Talent. A avut parte de o surpriză uriașă: „La invitația lui Simon Cowell”
Sursa foto: Instagram Smiley

Smiley a ajuns pe scena celebrului show de televiziune America’s Got Talent, unde a avut parte de o surpriză uriașă. Așa cum a promis și-a ținut fanii la curent și a zis că le va povesti fanilor tot ceea ce face în zilele pe care le va petrece peste ocean.

 Smiley, pe scena de la America’s Got Talent

Smiley și-a luat fanii prin surprindere, în clipa în care a anunțat că părăsește România și chiar a postat câteva imagini din avion. Aceștia au crezut că mutarea lui în Los Angeles va fi una definitivă, doar că în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Partenerul de viață al Ginei Pistol va lipsi de acasă doar două săptămâni, timp în care va posta filmări din întreaga lui aventură de peste ocean și va munci.

Acesta le-a promis urmăritorilor lui faptul că le va arăta studioul din Los Angeles, cum se mișcă lucrurile acolo și cum ia naștere o piesă bună, într-un loc care deține toate instrumentele necesare. Este o plăcere pentru el să poată împărtăși cu fanii lui toate aceste lucruri, mai ales că nici nu a ajuns bine acolo și deja are parte de momente pe care nici nu se gândea vreodată că va ajunge să le trăiască.

Ei bine, acesta a ajuns pe scena uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite emisiuni din întreaga lume și anume America’s Got Talent, datorită unei invitații pe care a primit-o din partea lui Simon Cowell pe care, în mod evident, nu ar fi avut cum să o refuze. Cel care, totuși, l-a chemat pe scenă a fost nimeni altul decât Terry Crews, iar asta a fost o surpriză în adevăratul sens al cuvântului și a trăit momentul din plin.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)


”V-am spus că am început un Daily Vlog pe TikTok? Vă iau cu mine peste tot și vă arăt ce se întâmplă în cele două săptămâni în care sunt în America. Astăzi am fost la America’s Got Talent, la invitația lui Simon Cowell, iar Terry Crews mi-a făcut surpriza de a mă invita pe scenă. Sofia Vergara și Heidi Klum sunt foarte cool și mi-au spus mie la ureche că “Smiley și Pavel Bartos sunt foarte buni”, a scris Smiley, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---