Showbiz

Smiley și Gina Pistol, detalii interesante despre nuntă. Primele declarații în calitate de soț și soție: „Am plâns la cununia religioasă”

schedule 28 mai 2023, 09:32

Smiley și Gina Pistol, detalii interesante despre nuntă. Primele declarații în calitate de soț și soție: „Am plâns la cununia religioasă”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Smiley și Gina Pistol au dat primele declarații în calitate de soț și soție, oferind câteva detalii de-a dreptul interesante despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Ce s-a întâmplat cu fiica lor, Josephine, în timpul evenimentului!


Smiley și Gina Pistol, despre nuntă

Gina Pistol și Smiley au o relație care durează de mai bine de șapte ani. Cei doi au fost mereu discreți când a venit vorba despre viața lro privată, multă vreme lumea neștiind că sunt împreună. Au fost, de asemenea convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt, au adus pe lume un copil și chiar dacă în trecut nu aveau de gând să se căsătorească, ieri a avut loc cununia religioasă, despre care ambii au vorbit înainte de petrecere.

Prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că a început să plângă, în timpul evenimentului și nu a negat că o va mai face și pe parcursului zilei, emoțiile fiind unele foarte mari.

„Am plâns la cununia religioasă și cred că o să mai plâng și în seara asta”, a declarat Gina Pistol, pentru cancan.ro.

Smiley, cu simțul umorului ca de fiecare dată, a declarat faptul că au ales acea locație, tocmai pentru ca mireasa să nu fie furată, la cât de bine arată. Nefiind un mare iubitor al tradiției, dar fiind nevoit să le respecte, artistul a explicat și de ce a ales să doarmă la hotel cu o seară înainte. Tot el a zis că este fericit pentru faptul că are o parteneră atât de frumoasă precum Gina Pisto și tocmai acest lucru l-a convins să întemeieze alături de ea o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Eu sper să fiu îndeajuns de atent cât să nu o fure cineva. Am ales locația special pentru că n-are unde să plece, n-are unde să fugă. Sper să nu se fure mireasa. (...) „Ați văzut cum arată Gina, da? Astăzi am văzut și eu cum arată și chiar ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea pentru mine și să o redescopăr astăzi ca în ziua în care m-am îndrăgostit de ea. M-am șocat (când a văzut-o în rochie de mireasă, n.r.) Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a declarat Smiley, pentru aceeași sursă.

În ceea ce o privește pe fiica lor, micuța a fost prezentă la eveniment, a dansat în fața invitaților, în timp ce părinții ei erau emoționați legat de tot ceea ce se întâmpla. Cântărețul i-a zis fiicei sale că vor merge la un bal, iar Josephine având doar 2 anișori s-a bucurat la rândul ei de toată agitația din jur.

„Josephine a fost și încă este la nuntă, doar că la un moment dat, va pleca acasă pentru că părinții știu că cei mici au rutina lor și nu e bine să îi scoți din rutina lor, dar am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților” , a mai zis Gina.



„Eu am fost emoționat toată ziua și sunt în continuare. Sunt bucuros că avem alături prietenii noștri și familiile noastre. Sunt bucuros că lucrurile au ieșit așa cum am plănuit, așa cum ne-am dorit. Noi am vrut să facem nunta de dinainte și am ales data asta pentru că e mai cald și frumos afară. (...)”, a zis Smiley, mai apoi.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---