Showbiz

Divorțul părinților, un moment greu pentru Gina Pistol. Vedeta a avut atacuri de panică la filmări: „Eram supărată, eram nervoasă”

schedule 27 nov. 2023, 13:51

Divorțul părinților, un moment greu pentru Gina Pistol. Vedeta a avut atacuri de panică la filmări: „Eram supărată, eram nervoasă”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Gina Pistol a suferit enorm din cauza divorțului părinților ei, mai ales că la vremea aceea era doar un copil care nu înțelegea foarte multe lucruri. Ce a povestit în podcast-ul lui Damian Drăghici despre drama vieții sale!

Divorțul părinților, un moment greu pentru Gina Pistol

Gina Pistol nu a avut o familie perfectă și a vorbit despre acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Cel mai mult a durut-o, în copilăria sa, momentul în care părinții ei au decis să se separare. Și pentru ea ca și pentru orice alt copil de șapte ani, divorțul a fost greu de suportat și a lăsat urme adânci în sufletul ei pentru multă vreme.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, și-a deschis inima și a vorbit despre perioada în care cei care au adus-o pe lume se certau, iar ea ajunsese să fie dusă â casa unei femei oarecare, pentru că nu își doreau ca ea să asiste la așa ceva. Acela a fost și momentul în care prezentatoarea a realizat că era singură și că trebuia să se decurce, pentru că nu exista o altă variantă.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Și eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie”, a declarat Gina Pistol, în podcast-ul lui Damian Drăghici.



Efectele s-au văzut și în timp, iar în timpul filmărilor pentru emisiunile pe care le prezenta la Antena 1 a avut atacuri de panică, în ciuda faptului că pe atunci nici nu știa ce sunt cu adevărat. Crede că au început să apară pe fondul oboselii care se acumulase de-a lungul timpului, dar și din cauza faptului că era suparată tot timpul. Deși nu era în cea mai bună formă nici din punct de vedere fizic, nici din punct de vedere psihic, Gina Pistol trebuia să fie perfectă când intra în platoul de filmare, iar acest lucru era cel mai greu pentru ea.

„Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă. E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult”, a mai povestit vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---