Showbiz

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Comendiatul a trecut peste divorțul de Livia

schedule 03 ian. 2024, 10:57

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Comendiatul a trecut peste divorțul de Livia
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea a trecut peste divorțul de Livia, care acum formează un cuplu cu Spike. Cine este noua lui parteneră de viață.

Ea este noua iubită a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și Livia au avut o relație care a durat ani întregi, s-au iubit și se vedeau trăind împreună pentru totdeauna. La un moment dat, însă, căsnicia lor a început să nu mai funcționeze și chiar dacă au încercat foarte multe variante pentru a o salva, inclusiv terapia de cuplu, nu au reușit să o facă.

Comediantul ajunsese să creadă că este ceva în neregulă cu el și a suferit enorm, dar nimic nu l-a durut mai tare decât momentul în care a văzut că noul iubit al fostei sale soții este chiar cel pe care îl considera ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi și care le-a fost cavaler de onoare la nuntă și anume Spike. El a refuzat să creadă că erau adevărate toate zvonurile legate de relația lor, chiar și în clipa în care a văzut imaginile cu ei sărutându-se. A fost un real șoc pentru el, dar acum pare mai pregătit ca niciodată să meargă înainte și iubește din nou.



Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că noua iubită a lui Cătălin Bordea este Olga Barcari, de profesie hairstylist, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au fost surprinși împreună chiar în noaptea dintre ani, dar momentan niciunul dintre aceștia nu a confirmat ce se întâmplă între ei.

Fanii comediantului nu au putut să nu remarce faptul că femeia seamănă extrem de bine cu fosta lui soție.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---