Social

Sorin Grindeanu, după discuția cu protestatarii: „S-au găsit soluţii şi le vom duce la capăt”

schedule 14 ian. 2024, 11:42

Sorin Grindeanu, după discuția cu protestatarii: „S-au găsit soluţii şi le vom duce la capăt”
LCV / Shutterstock

Fermierii și transportatorii au ajuns și la Ministerul Transporturilor, acolo unde au avut o întâlnire cu ministrul Sorin Grindeanu.

Grindeanu, după discuția cu protestatarii fermieri și transportatori

Reprezentanții ministerului Transporturilor s-au întâlnit cu reprezentanții fermierilor și a transportatorilor și au purtat discuții despre protestele care s-au lansat în toată țara.

Potrivit ministrului Sorin Grindeanu, discuțiile s-au încheiat cu o serie de soluţii care urmează să fie puse în aplicare.

"Am și semnat o minută împreună cu reprezentanții lor. Sunt lucruri pe care, urmare a acestor discuții de aproximativ patru ore, le putem face și pentru asta ne-am angajat.
Alte chestiuni care nu țin de doar de Ministerul Transporturilor probabil că vor fi discutate și știu, de exemplu RCA-ul se merge la ASF. Lucrurile care țin de Ministerul Finanțelor am înțeles că vor fi discutate mâine de dl. ministru. Să știți că majoritatea covârșitoare a participanților de astăzi a fost din partea protestatarilor şi am văzut dorința de a găsi soluții, de a rezolva aceste puncte, astfel încât lucrurile să se detensioneze.
Deci, chiar țin să facă această precizare pentru că nu vreau să fie interpretat altcumva. Lumea astăzi, cel puțin la Ministerul Transporturilor și din partea noastră și din partea protestatarilor a căutat soluții. Eu zic că pe ceea ce ne-am pus semnătura cu toții şi putem să ducem la capăt", a spus Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---