Showbiz

Cum să fii la modă iarna asta! Raluca Bădulescu, sfaturi importante în materie de stil: „Evităm pălăriile de cucoane”

schedule 01 dec. 2023, 11:23

Cum să fii la modă iarna asta! Raluca Bădulescu, sfaturi importante în materie de stil: „Evităm pălăriile de cucoane”
Sursa foto: Instagram Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu a dat câteva sfaturi importante în materie de stil, a spus ce anume ar trebui să poarte femeile dacă vor să fie în trend, dar și ce ar trebui neapărat să arunce din garderobă. Iată cum să fii la modă iarna asta!

Raluca Bădulescu te învață cum să fii la modă iarna asta

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate persoane publice de noi din țară, care are mereu sfaturi bune pentru fanele sale și care își păstrează zâmbetul pe buze indiferent de situație. Jurata de la „Bravo, ai stil!” atrage mereu atenția asupra sa, la evenimentele unde este prezentă, datorită alegerilor vestimentare pe care le face.

Mulți ar vrea să aibă stilul ei, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta a povestit ce ar trebui să poarte doamnele în sezonul rece, dacă își doresc să fie în pas cu moda. Nu este o iubitoare a frigului, dar știe cum să se poarte, pentru a arăta perfect, chiar și când pune mai multe straturi de haine pe ea.

Deși iubește tocurile, știe că odată cu venirea zăpezii nu are cum să defileze pe ele, așa că preferă să se orienteze către alte încălțări și le-a sfătuit același lucru și pe femeile care stau cu ochii pe ea. Nu este o mare fană a gecilor de fâș și consiseră că acestea sunt potrivite pentru oricine, dacă sunt oversize, dar crede și că „pălăriile de cucoane” nu ar trebui introduse în ținute, pentru că se potrivesc doar în anumite situații sau evenimente, în niciun caz pe stradă.

„Eu sunt îngrozită de frig. Aș spune că ar trebui să purtăm blănuri ecologice, dar m-aș contrazice sinistru, pentru că eu nu port blană ecologică. Mie nu îmi plac hainele de fâș, e o chestiune personală. Însă, există tot felul de fâșuri supradimensionate făcute din haine care sunt mă-sa, tacsu și verișoară-sa lui modern. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil, indiferent că este încălțăminte, cu toc, fără toc, pentru că dacă vin nămeții sau ploile mari, nu avem cum să tropăim pe tocuri de 12 cm, cum îmi place mie.
Dar, chiar dacă alegem o încălțăminte fără toc, un bocanc să fie cinstit, nu cu floricele, fluturași pe el, o jachetă, dacă e de fâș, să fie oversize, să te îmbrace tot, cu o glugă frumoasă. Evităm pălăriile de cucoane. Ele se potrivesc în anumite situații, la anumite evenimente, nu pe stradă. Mai degrabă, un fes tricotat gros, cașmir, un material prețios, care arată foarte bine. Deja vremea nu ne îndeamnă să ieșim afară, măcar să purtăm ceva care să ne bucure puțin.”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, este recunoscătoare pentru toată atenția pe care o primește din partea fanilor și nu i-a venit să creadă când a văzut cât de multe vizualizări au făcut filmările cu ea de pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---