Showbiz

Randi, afirmații dure despre Bianca Drăgușanu. De la ce a pornit cearta și cum a reacționat vedeta: „Vomit”

schedule 11 sept. 2023, 07:30

Randi, afirmații dure despre Bianca Drăgușanu. De la ce a pornit cearta și cum a reacționat vedeta: „Vomit”
Sursa foto: YouTube Cancan & La Maruta

Randi a făcut un Story dure despre Bianca Drăgușanu, în care i-a menționat numele. Care a fost reacția ei și de la ce a pornit totul!

Randi, afirmații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este o persoană sinceră în interviurile sale, care spune mereu ceea ce gândește, cu riscul de a fi judecată pentru spusele sale. În urmă cu ceva vreme, vedeta a declarat în fața întregii lumi faptul că, din punctul său de vedere, un bărbat sărac nu este nimic altceva decât unul prost, afirmație cu care nu mulți au fost de acord și despre care și Randi a avut ceva de zis. Artistul este, de regulă, rezervat când vine vorba de exprimarea unei opinii pe internet, doar că de data aceasta nu s-a mai putut abține și le-a transmis tuturor celor care îl urmăresc pe contul lui oficial de Instagram faptul că îi vine să vomite în fața declarațiilor făcute de iubita lui Gabi Bădălău.

„«Un bărbat sărac e un bărbat prost» Bianca Drăgușanu. Vomit!”, este mesajul transmis de Randi, la Story.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au venit doar din partea fanilor lui, ci și din partea vedetei care rugată să discute pe marginea acestui subiect, nu s-a putut abține să nu își exprime și ea opinia, ceea ce i-a făcut pe oameni să creadă că va porni un real scandal între cei doi, mai ales că Bianca Drăgușanu nu a fost deloc blândă în declarații.

Blondina a transmis că nu este sigură care este motivul reacției sale. Nu știe dacă a transmis că vomită din cauza sărăciei sau dintr-un alt motiv. Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a zis clar că avea o altă părere despre îndrăgitul artist și anumea avea impresia despre el că era mai mult mai deștept de atât, dar și-a schimbat radical opinia. Fanii celor doi așteaptă acum cu sufletul la gură să vadă dacă Randi va avea și el ceva de zis la adresa ei și dacă va continua cearta dintre aceștia.

„Se trezi iapa lu’ Zoro că vomită. Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de sărăcie? Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătura cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.


Asta nu este tot. Vedeta a mai zis câte ceva despre artistul care a deranjat-o cu postarea dură pe care a făcut-o despre ea în mediul online.

„Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sărac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram. Cred că nu va lua personal disputa pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---