Showbiz

La ce vârstă a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani. Vedeta se descurca de mică: „Eram un fel de bișnițar”

schedule 11 sept. 2023, 08:21

La ce vârstă a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani. Vedeta se descurca de mică: „Eram un fel de bișnițar”
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Bianca Drăgușanu a început să își câștige primii bani, încă de când era adolescentă. La ce vârsta se întâmpla lucrul acesta și cu ce se ocupa, de fapt!

Bianca Drăgușanu, despre primii bani câștigați

Bianca Drăgușanu este o femeie împlinită și fericită, care nu duce lipsă de bani, dar care și muncește pentru tot ceea ce are. Vedeta a început să facă primii bani, încă de când era mică, iar de atunci nu s-a oprit, ajungând să obțină niște sume la care unii oameni nic măcar nu îndrăznesc să viseze. Nu s-a ferit niciodată de muncă, dar oricât de ocupată ar fi, mereu își găsește timp pentru ea, merge la salon, își face operații estetice și pune mare preț pe aspectul ei fizic, fiind mereu ca scoasă din cutie în aparițiile sale. Nici nu concepe să stea lucrurile într-un alt mod, iar când vine vorba despre mofturile sale, nu se uită la bani.

Activitatea sa a fost una plină de provocări venite din toate părțile și chiar ea a povestit, la un moment dat, că și dacă ar avea anumite probleme în viață, nu își permite să fie în depresie, pentru că are foarte multe lucruri de făcut și că starea aceasta este una care îi definește pe cei care au mult prea mult timp liber.

De asemenea, este prezentă în mediul online și oferă interviuri, ori de câte ori are ocazia. Recent, ea a povestit cum a câștigat primii săi bani, pe vremea când avea vârsta de doar 16 ani. Ei bine, Bianca Drăgușanu începuse o mică afacere cu niște haine pe care le cumpăra la preț bun din second hand, le spăla sau le modifica, iar mai apoi le vindea la școală copiilor pe alocații. Și la vârsta aceasta tot cu hainele se ocupă, fiind o pasiune pentru ea, dar mai ales o metodă de a face bani frumoși, sumele de acum fiind enorme față de cele cu care se alegea în adolescență.

„Pe la 16 ani. Cumpăram lucruri de la second hand și le spălam sau le modific acasă și le vindeam la școală pe alocații. Eram un fel de bișnițar. Da, normal, că știu ce făceam. Da (n.r a știut să facă afaceri de mică). Bișniță făceam, că nu se numea. Și acum tot cu haine”,   a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Sinceritatea pe care o are, de cele mai multe ori, vine la pachet și cu anumite critici din partea celorlalți, iar recent a izbucnit o ceartă între ea și Randi. Artistul nu a fost deloc de acord cu declarațiile sale conform cărora un bărbat sărac este un bărbat care nu gândește foarte mult, a făcut un Story în acest sens, iar acest lucru a scos-o din sărite și a făcut-o să reacționeze dur.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---