Showbiz

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr., ironii în direct: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”

schedule 20 ian. 2024, 08:30

Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr., ironii în direct: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”
Foto: Captura Neatza cu Răzvan si Dani

Asemănările dintre Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr., la prima vedere, n-ar fi multe. Dar, pe lângă faima de care se bucură ambii, cei doi au în comun iubirea pentru aceeași femeie: Mihaela Rădulescu. Cu ani în urmă au existat și mici înțepături între aceștia. Iată de la ce a pornit totul. 

În 2019, Ștefan Bănică Jr. a fost prezent în emisiunea pe care Dani Oțil o moderează alături de Răzvan Simion la Antena 1. Atunci, cântărețul sărbătorea 18 ani de tradiție neîntreruptă de concerte de Crăciun. Tensiunea dintre ei a fost resimțită de restul persoanelor din platou, dar și de publicul aflat în fața televizorului. 

După ce Ștefan Bănică amintea împlinirea majoratului, prezentatorul TV l-a felicitat într-un mod ironic. 

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…”, a fost reacția ironică a lui Dani Oțil.

La rândul său, cântărețul a replicat: „ Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!”, făcând referire la faptul că Dani recunoscuse, oficial, relația cu Gabriela Prisăcariu. 

Dar discuția nu s-a oprit aici: „„Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”, la care Ștefan: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică! Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!”, a continuat artistul și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou a emisiunii de la Antena 1. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---