Showbiz

Oana Matache, despre începuturile relației cu Radu Siffredi. Cât de greu le-a fost: „Suntem puternici”

schedule 06 dec. 2023, 08:36

Oana Matache, despre începuturile relației cu Radu Siffredi. Cât de greu le-a fost: „Suntem puternici”
Sursa foto: Instagram Oana Matache

Oana Matache a oferit un interviu despre începuturile relației cu Radu Siffredi. Cât de greu le-a fost atunci și cum au reușit să depășească momentele respective!

Oana Matache, despre începuturile relației cu Radu Siffredi

Oana Matache și-a găsit liniștea în brațele și Radu Siffredi, la scurt timp după ce ea și fostul ei partener de viață au decis să o ia pe drumuri diferite. La început, multă lume îi judeca pentru relația lor și nici măcar mama sa nu a fost de acord cu noul ei iubit și a ieșit un întreg scandal în mediul online.

Au fost multe mesaje și comentarii dure la adresa lor, dar cu toate acestea sora Deliei și Radu Siffredi au continuat să își vadă de viață, încă sunt împreună, iar ea recent a vorbit despre începuturile lor. Artistei nu i-a fost deloc ușor și nici pentru iubitul ei nu a fost simplu, dar împreună au reușit să rămână puternici și să le demonstreze tuturor că legătura dintre ei este una de durată, ci nu de moment.

”Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relației. Am avut niște momente pe care le-am depășit destul de bine și nevătămați și întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici și ne potențăm reciproc. Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a povestit Oana Matache, pentru XNS.

Aceștia au decis chiar și să participe la emisiunea Power Couple, care a fost un test în adevăratul sens al cuvântului pentru cei doi, dar pe care l-au trecut cu brio. Sunt nerăbdători ca aceasta să fie difuzată pe micile ecrane și să poată vedea toată lumea cum a fost experiența din Malta, locul unde s-a filmat concursul prezentat de nimeni altul decât Dani Oțil.

Faptul că nu puteau vorbi deloc cu cei de acasă i-a afectat cel mai mult, mai ales că au stat la filmări aproape o lună, timp în care zilnic erau nevoiți să facă tot felul de probe care i-au pus la încercare din toate punctele de vedere.

”Lipsa comunicării cu civilizația, pentru că am fost blocați în această locație timp de aproape o lună de zile, în care în fiecare zi am fost supuși unor probe care necesitau forță psihică, fizică, muncă în echipă, colaborare în echipă și cu celelalte cupluri. A fost plin de toate emoțiile”, a zis iubitul Oanei Matache.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---