Showbiz

Radu Siffredi, surprins când înjura unul dintre copiii Oanei Matache: „S-a trezit, băga-i-aș ...”

schedule 08 mar. 2023, 10:13

Radu Siffredi, surprins când înjura unul dintre copiii Oanei Matache: „S-a trezit, băga-i-aș ...”
Sursa foto: YouTube CipS TV

Radu Siffredi a fost surprins, pe unul dintre live-urile sale, cum înjura unul dintre copiii partenerei sale de viață, Oana Matache, iar imaginile au devenit într-un timp extrem de scurt virale, de acest lucru ocupându-se chiar mama ei, care nu îl are deloc la suflet pe tânărul care i-a furat inima fiicei sale.

Radu Siffredi, surprins înjurând unul dintre copiii Oanei

Oana Matache are un nou iubit. Radu Siffredi, deși o face fericită pe sora Deliei, nu este și la inima mamei tinerei, care a făcut deja foarte multe afirmații dure despre el. Cântăreața de muzică populară l-a numit „bufon”, a zis că nu are ce să caute în preajma fiicei sale și nici a copiilor ei și speră ca Oana să deschidă larg ochii și să realizeze ce a pierdut. În plus, a zis că ea are un singur ginere, acela fiind Răzvan Miheț, neavând nevoie de un altul, el fiind deja un tată perfect pentru cei doi copii ai lor, din punctul său de vedere.

Ei bine, tot Gina Matache a fost și cea care a postat un scurt videoclip cu noul iubit al Oanei Matache, în care acesta îi înjura unul dintre copii, imediat după ce partenera sa a ieșit din cameră. Femeia nu este deloc de acord cu relația lor și cu nimic din ce se întâmplă și tocmai din această cauză se străduiește să le arate celor care o urmăresc faptul că are dreptate în ceea ce îl privește pe tânărul în vârstă de doar 28 de ani.

”Iar s-a trezit? Eu cred că nu poate să respire ... vezi că are chestia asta. S-a trezit copilul iarăși. Băga-i-aș...”, a zis Radu Siffredi, pe unul dintre live-urile sale.

Delia, spre deosebire de mama sa, a preferat să nu ofere prea multe detalii în acest. A menționat că vorbește cu fiecare dintre ei, că nu s-a certat cu nimeni și că este problema lor cum gestionează situația și că pe nimeni nu ar trebui să intereseze cu adevărat ceea ce se petrece în familia lor. Cântăreața consideră că dacă oamenii ar gândi mai mult, ar înțelege exact cum s-a ajuns în această situație. Între timp, sora Deliei și copiii ei s-au mutat în locuința lui Radu Siffredi, în ciuda faptului că familia ei nu este de acord cu asta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---