Showbiz

Noi detalii ies la iveală despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. Când și unde s-au cunoscut

schedule 03 mar. 2023, 10:52

Noi detalii ies la iveală despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. Când și unde s-au cunoscut
Sursa foto: YouTube VEDETE MONDENE

Au ieșit la iveală noi detalii despre Oana Matache și Radu Siffredi și despre relația lor. Cei doi au făcut împreună un live în care au discutat, inclusiv, despre locul în care s-au cunoscut, dar și despre multe alte lucruri care țin de ei. Iată ce a povestit sora Deliei!

Noi detalii despre relația Oanei Matache cu Radu

Sora Deliei și Răzvan Miheț au decis să divorțeze, după ani buni de relație și după ce au făcut împreună doi copii. Niciunul nu a dorit să vorbească public despre acest subiect sensibil, dar totul a ieșit la lumină ușor, ușor, după ce blondina a fost surprinsă alături de nou ei partener de viață, Radu Siffredi, în oraș. La momentul acela, niciunul dintre ei nu a mai putut nega faptul că sunt împreună.

Deși mulți s-au bucurat pentru ei, cea mai importantă fiind fericirea lor, cea care nu a avut cuvinte prea frumoase de zis la adresa noului iubit al Oanei Matache a fost nimeni alta decât mama sa. Gina Matache l-a numit pe acesta "bufon", iar mai apoi a explicat faptul că a recurs la acest gest, doar pentru a reuși să îi atragă atenția fiicei sale care refuză să discute cu ea sau cu oricine altcineva. De asemenea, l-a acuzat pe Radu Siffredi de faptul că le-a destrămat familia, fiind de părere că nici măcar nu are ce să caute în preajma nepoților ei.

Când oamenii se așteptau mai puțin, Oana Matache și Radu Siffredi au avut prima lor apariție împreună, pe un live, unde au adus în discuție multe lucruri. Sora Deliei a fost foarte, foarte sinceră cu toți cei care îi urmăreau curioși și le-a zis că s-au cuoscut pe live-ul unui prieten de-ai lor, apoi au mers la el acasă, iar după toate acestea au început să se cunoască mai bine, deși fiecare era într-o relație. Oricât au încercat să stea în calea sentimentelor lor, nu au reușit lucrul acesta, iar acum formează un cuplu, deși toată lumea pare a fi împotriva lor.

„Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui. A doua oară ne-am cunoscut la el acasă. La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat”, a declarat Oana Matache pe Twitch.


„Mănânci rahat! A fost o fază să trec printre picioarele ei”, i-a zis Radu Suffredi iubitei sale.
„Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---