Showbiz

Noi detalii în scandalul cu mirele țepuit de Florin Salam. Ce spune avocatul acestuia

schedule 04 feb. 2024, 11:07

Noi detalii în scandalul cu mirele țepuit de Florin Salam. Ce spune avocatul acestuia
Sursa foto: YouTube BARBU EVENTS

Noi detalii iese la iveală, în scandalul cu mirele țepuit de Florin Salam. Ce a declarat avocatul bărbatului despre întreaga siituație în care s-a mers pe încredere!

Noi detalii în scandalul cu mirele țepuit de Florin Salam

În urmă cu câteva zile, un bărbat i-a adus acuzații grave lui Florin Salam. Cântărețul de manele ar fi trebuit să îi cânte acestuia la nuntă, dar nu s-a mai prezentat, în ciuda faptului că a primit un avans, pe care bărbatul își dorește acum să îl recupereze. Mirele i-a sugerat artistului să semneze un contract, el spunându-i că nu este nevoie, decizia lui finală fiind aceea de a merge pe încredere.

Având în vedere că el nu a fost prezent la eveniment, mirele țepuit a făcut publică povestea și chiar și-a luat un avocat, pentru a-l ajuta în rezolvarea problemei cu care se confruntă.

„ Povestea începe undeva prin 2020. Am muncit pe afară 16 ani pentru un viitor mai bun în țară. În ultimii doi ani ne-am gândit să facem nuntă. La noi în Târgoviște mai cântă Neluță Neagu și am luat legătura cu el, iar el ne-a dus la Florin acasă.
I-am dat 2500 de euro prima oară, dar el nu a vrut să facă nici un contract, a zis că nu știe să scrie. Fiind un artist renumit, am mers pe încredere. Nunta trebuia să fie pe 21 august 2021 ”, a declarat mirele, conform spynews.ro.

Avocatul lui Laurențiu a ieșit și el în față cu mai multe declarații legate de situația clientului său, spunând că fără a exista un contract semnat înainte, a fost necesar ca el să facă o plângere penală împotriva lui Florin Salam care nu și-a îndeplinit obligațiile în ciuda faptului că primese o sumă de bani înainte.

Deși a fost citat, Florin Salam nu s-a prezentat, astfel că bărbatul va merge până în pânzele albe, pentru a i se face dreptate și pentru a-și primi banii pe care i-a oferit.

„ În condițiile în care ar fi existat un contract în format scris, în acel moment Duțu Laurențiu ar fi putut, în anul 2020, atunci când ar fi constatat că Florin Salam nu a îndeplinit obligațiile, să meargă în instanța civilă și să solicite recuperarea sumei de bani cu toate pagubele aduse de Florin Stoian. În condițiile în care cei doi nu au întocmit un contract în formă scrisă, el a fost nevoit să se adreseze cu o plângere penală organelor de poliție. Urmarea acestei plângeri, Florin Stoian a fost citată de organele de poliție, nu s-a prezentat. Așa cum am spus, poliția își va face îndatorirea ”, a spus avocatul mirelul, potrivit sursei de mai sus.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---