Social

Noi detalii care dau peste cap ancheta în dosarul Ferma Dacilor. „Camerele de supraveghere au dispărut imediat”

schedule 24 ian. 2024, 09:59

Noi detalii care dau peste cap ancheta în dosarul Ferma Dacilor. „Camerele de supraveghere au dispărut imediat”
Euronews/Youtube

Noi mărturii dau peste cap ancheta de la Ferma Dacilor. Cei doi angajați din Moldova, care au lucrat la pensiune și care sunt suspectați de patron că ar fi vinovați de tragedie au venit cu mărturii care schimbă cursul anchetei în cazul incendiului de la Ferma Dacilor.

Noi detalii în dosarul Ferma Dacilor

Un cuplu din Botoșani a lucrat aproximativ două săptămâni la pensiunea Ferma Dacilor, fiind cazați pe teritoriul complexului. Cei doi foști angajați sunt acum învinuiți de patronul complexului turistic, Cornel Dinicu, ca fiind posibili suspecți privind mâna criminală în cazul tragicului incendiu de la Ferma Dacilor, care s-a produs în a doua zi de Crăciun.

Oamenii spun că au fost învinuiți pe nedrept și au venit cu noi detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte cumplită, din punctul lor de vedere.

"Noi lucram acolo la animale. Era întuneric. Am simțit fum în cameră. M-am trezit, mi-am trezit soțul. Am auzit o femeie țipând. Am ieșit afară și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus nimic. Era plină de sânge pe palme și pe față. Soțul doamnei a coborât din fumul ăla de sus de la mansardă. Ea a dat în el, el a dat în ea. De frică, eu nu am mai știut ce s-a întâmplat și am fugit de acolo.
A venit domnul Dan Drăgoi și mi-a spus că trebuie să plecăm urgent de acolo. Ne-a spus să nu dăm nici un detaliu presei. Camerele de supraveghere au dispărut imediat. Probabil să ascundă probe. Erau camere peste tot. Camerele de supraveghere au dispărut cu totul", a declarat femeia din cadrul cuplului căsătorit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---