Showbiz

Anamaria Prodan, detalii neașteptate despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Tot ceea ce era rău, țineam în casă”

schedule 04 feb. 2024, 09:16

Anamaria Prodan, detalii neașteptate despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Tot ceea ce era rău, țineam în casă”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dat câteva detalii total neașteptate despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Este pentru prima dată când vorbește despre aceste lucruri.

Anamaria Prodan, despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o relație pe care, la vremea aceea, multă o lume o lua drept model, dar numai ei știau ce se întâmpla în casa lor, de fapt. Vedeta a suferit enorm, după ce ea și tatăl copiilor eu au luat-o pe drumuri diferite și și-a refăcut viața cu o altă femeie, care a rămas însărcinată și care i-a dăruit deja un copil.

Impresara a spus mereu că ea a fost cea care l-a ajutat pe Laurențiu Reghecampf să facă parte din lumea lor, dar și că fără ea nu ar fi reușit prea multe în carieră, doar că antrenorul nu a știut cum să facă față acestor lucruri. Împreună au construit un imperiu, după cum chiar vedeta s-a exprimat, preferând că toate lucrurile rele care se întâmplau pe parcurs să nu treacă de pragul casei lor.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a mărturisit că l-a avertizat de fiecare dată unde va ajunge, în cazul în care va continua pe ce acel drum, iar în momentul de față, realizează că nu s-a înșelat deloc în privința sa.

”Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu.
Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”, a declarat Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Cel mai important lucru a fost mereu pentru ea să țină familia unită, iar una dintre cele mai mari dureri pe care o avea înainte de despărțire era legată de momentele în care ieșeau în oraș, iar unele femei își dădeau coate, atunci când îi vedeau.

”Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitându-mă la sus de toți. Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine.
Nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure. Metehnele și nenorocirile unei vieți mici, niciodată nu se pot schimba. Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate vagaboandele își dădeau coate”, a mai povestit impresara.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---