Showbiz

Anamaria Prodan, declarații total neașteptate despre fostul soț: „Laur pe mine o să mă iubească toată viața!”

schedule 07 iun. 2023, 11:41

Anamaria Prodan, declarații total neașteptate despre fostul soț: „Laur pe mine o să mă iubească toată viața!”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere din nou. Impresara a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre fostul ei soț, iar multora nu le-a venit să creadă. Iată ce a zis vedeta!

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au fost căsătoriți ani buni și au adus pe lume și un copil care le calcă pe lume și care va merge la una dintre cele mai bune academii de sport din lume. Ambii sunt mândri de Bebeto, iar zilele acestea au pus la cale un plan pentru viitorul lui, iar vedeta a decis că ea nu se va muta alături de copilul ei în America, acesta urmând să stea la un internat la fel cum au stat și surorile sale.

Ei bine, în ultimele zile, au dat de înțeles că au îngropat securea războiului, iar cele mai recente declarații pe care ea le-a dat despre fostul ei soț au lăsat mască pe toată lumea. Impresara a postat o filmare pe contul ei de Instagram, în care a spus că nimeni nu îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf la fel de bine cum îl cunoaște ea și știe că el o va iubi pe ea întreaga viață, pentru că alături de a crescut și a devenit ceea ce este astăzi.

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Spun direct și... Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a declarat Anamaria Prodan, pe social media.



Despărțirea de antrenor nu a fost un moment despre care să discute și să își amintească având zâmbetul pe buze, iar în urmă cu ceva timp, a făcut niște declarații care s-ar putea situa la polul opus. Impresara preciza, acum ceva vreme, faptul că și-a cerut scuze în numele ei, al fostului soț și al copiilor, tocmai pentru că își dorește ca ei să învețe că familia înseamnă respect, ordine, demnitate și disciplină. Divorțul este un vis urât care o mai băntuie și în ziua de astăzi.

„Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat. Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, declara impresara, pentru Antena Stars, la un moment dat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---