Showbiz

Anamaria Prodan și-a ales sicriul. Impresara a dormit în dric: „Moartea trebuie să fie aranjată pas cu pas”

schedule 30 mai 2023, 08:39

Youtube 9news

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara și-a ales deja modelul de sicriu, a dormit în dric și a menționat clar și răspicat că și moartea trebuie aranjată pas cu pas. Iată ce a mai declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pe marginea acestui subiect!

Anamaria Prodan și-a ales deja sicriul

Anamaria Prodan și prietena ei Gabriela, au decis să își deschidă o afacere cu pompe funebre, iar într-un interviu pe care l-a acordat a vorbit despre acest aspect. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se pricepe în afaceri foarte bine, iar de data aceasta își va da silința ca totul să îi meargă la fel de bine ca în trecut.

Impresara duce o viață de vis, trăiește așa cum îi place, dar este de părere că și atunci când va pleca în lumea celor drepți, trebuie să o facă așa cum se cuvine. Vedeta a mărturisit că și-a ales deja sicriul, știe cu va arăta și consideră că inmormântarea la fel ca și nunta, botezul sau orice alt eveniment trebuie aranjată așa cum se cuvine. Nu i-ar plăcea sub nicio formă ca altcineva să se ocupe în locul ei și să aibă, de exemplu, un sicriu urât, pentru că viața și-a dorit să aibă cele mai frumoase chestii.

"Atâția ani am stat lângă Gabi, eu am avut oroare de lumea morților. Petrecând atât de mult timp aici să știi că mi-am găsit o liniște fabuloasă. Eu cu Gabriela deja știu și ce sicriu o să am, ce model și cum o să arate. Chiar dacă toată lumea îmi spune să termin, eu cred că moartea, la fel ca și nunta și botezul trebuie să fie aranjată pas cu pas. Ce ar fi să îmi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea cum ar fi un sicriu urât?! Eu toată viața mi-am dorit să am cele mai frumoase chestii și să îmi pun lucrurile la punct din timpul vieții.
Bătrânii spuneau, bunicii noștri de exemplu se îngrijeau de aceste lucru din timpul vieții. Datorită Gabrielei nu mai văd moartea ca pe ceva cumplit, rău. Nu m-aș gânit vreodată că lumea trebuie să se plângă și să se tăvălească. O văd ca pe un moment normal, sigur că este binevenită o companie pentru că sunt niște emoții și trebuie să existe un cap limpede", a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWnews.

Preferă să se organizeze din timpul vieții, așa cum o făceau înainte bunicii ei de la care a avut multe lucruri de invățat. Mai mult de atât, impresara nu vrea ca nimeni să îi plângă moartea, pentru că este ceva normal și toți ajungem în același loc. Organizarea unei înmormântări crede că este mai grea decât cea a unei nunți, pentru că la un asemenea eveniment oamenii vin cu drag, ceea ce nu se întâmplă și la finalul vieții.

"Este mai greu să organizezi o înmormântare decât nunta. La nuntă vin toți de drag, la înmormântare toți dau un pas înapoi. Tocmai de aceea am și spus că facem chestia aceasta, ne uităm în toată lumea după cele mai frumoase sicrie și personalizăm chestia asta în funcție de fiecare ce a fost. Ai fost profesor, trebuie să ai ceva minunat în spate, niște proiecții din lucrurile minunate pentru copii(...) Vrem să ridicăm totul la cel mai înalt nivel. Am plecat în străinătatea și am cumpărat cel mai frumos dric și uite așa am găsit și avem acum cel mai frumos dric din România", a adăugat impresara.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---