Showbiz

Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță, după ce a primit critici în mediul online: „Nu te uita înapoi și nu...”

schedule 15 ian. 2024, 07:29

Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță, după ce a primit critici în mediul online: „Nu te uita înapoi și nu...”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vrut, în mod special, să îi dea un sfat Evei Măruță, după tot hate-ul pe care l-a primit zilele acestea. Ce i-a transmis impresara fiicei lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan, sfat pentru Eva Măruță

Rolul pe care Eva Măruță l-a primit în filmul „Tati Part-Time” a fost un real succes, dar și un proiect extrem de important pentru fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, fiind de asemenea și primul proiect mare în care s-a implicat. Cei care nu au văzut cu ochi buni oportunitatea pe care a avut copilul au fost cei din mediul online, care au avut niște reacții foarte dure în mediul online.

Cei mai mulți dintre ei i-au criticat pe toți oamenii implicați în proiect pentru faptul că au ales-o pe Eva Măruță pentru a juca rolul principal, doar pentru că părinții ei sunt niște persoane talentate. Foarte puțini dintre cei care au criticat acest aspect nu au negat faptul că ea este talentată, spunând în același timp faptul că sunt mulți alți copii care nici măcar nu au avut șansa de a merge la casting.

Ultimele zile au fost unele în care părerile pe marginea acestui subiect au fost împărțite, iar mai multe persoane publice au sărit în apărarea micuței, printre care s-au aflat părinții ei, Adela Popescu, dar și BRomania, cel care a avut încă de la început încredere în talentul ei.

Nici Anamaria Prodan nu s-a putut abține să nu îi dea un sfat fiicei Andrei, din punctul ei de vedere fiind cel mai important să nu privească înapoi și nici să nu asculte opiniile dure ale celor din jur, pentru că este foarte bună în ceea ce face, iar asta este tot ceea ce contează.

„Tu ești cea mai bună! ❤️ Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, i-a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---