Showbiz

Eva Măruță, criticată dur pentru rolul din Tati Part-Time. Cum au reacționat părinții ei: „Lasă-te de meserie”

schedule 11 ian. 2024, 13:36

Eva Măruță, criticată dur pentru rolul din Tati Part-Time. Cum au reacționat părinții ei: „Lasă-te de meserie”
Sursa foto: Instagram Eva Maruta

Eva Măruță, criticată dur pentru rolul din Tati Part-Time, iar părinții ei nu s-au putut abține să nu îi ia apărarea în mediul online. BRomania a avut și el ceva de zis.

Eva Măruță, criticată dur pentru rolul din Tati Part-Time

La începutul anului 2024, a avut loc premiera filmului Tati Part-Time, unde rolul principal îl are fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva. Copilul a primit deja foarte multe critici în mediul online, iar cele mai multe dintre ele au fost legate de faptul că nu ar fi primit acest rol important, dacă nu era fiica unor vedete.

După toate acestea, părerile pe internet au fost împărțite. Unii au spus că într-adevăr așa este și că părinții ei nu ar trebui să se plângă din acest motiv, pentru că i-au făcut cont de Instagram de când avea câteva luni și, de asemenea, a coloborat cu brand-uri mari, ceea ce înseamnă că a făcut mulți bani la rândul ei, în ciuda faptului că este doar un copil. Alții, în schimb, au scris în comentarii faptul că nu înțeleg de ce atât de mult hate pentru cineva atât de talentat precum este Eva Măruță.

BRomania a sărit în apărarea micuței și a recunoscut că nici măcar comentariile de hate pe care le-a primit el nu l-au deranjat atât de tare precum cele la adresa fiicei Andrei, după ce a apărut în primul ei film. Acesta a mai zis și că și-ar dori să fie mai mulți copii talentați așa cum este ea.

Cătălin Măruță a transmis și el un mesaj pe rețelele sociale, în urma comentariilor de hate primite de fiica lui și consideră că i se pare nedrept să i se taie aripile de la o vârstă atât de fragedă.

„«Nu vei reuși niciodată»”, „«Ești praf»”, „«Lasă-te de meserie»” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje.
Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, este mesajul transmis de Cătălin Măruță pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---