Showbiz

Andra și Cătălin Măruță, sacrificii de dragul succesului. Mărturisirile prezentatorului: „Unii poate au primit de la părinți”

schedule 21 aug. 2023, 08:27

Andra și Cătălin Măruță, sacrificii de dragul succesului. Mărturisirile prezentatorului: „Unii poate au primit de la părinți”
Sursa foto: Instagram Catalin Maruta

Andra și Cătălin Măruță au făcut mai multe sacrificii de dragul succesului, iar prezentatorul a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Iată ce a povestit!

Ce sacrificii au făcut Andra și Cătălin Măruță de dragul succesului

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri de la noi, având ani buni de relație în spate. Pentru multă lume, familia lor este una demnă de luat exemplu, dar nimeni nu știe cât de mult au muncit amândoi pentru a ajunge unde sunt acum, iar îndrăgitul prezentator de la Pro TV a povestit cum a fost drumul lor spre succes și câte sacrificii au fost nevoiți să facă în drumul lor spre succes.

În ciuda faptului că pentru multă lume pare că le-a picat totul din cer, Cătălin Măruță a spus clar că atât el, cât și partenera sa de viață, au muncit încă de pe vremea când erau adolescenți, pentru că nu s-au bucurat de ajutor financiar din partea părinților, așa cum s-a întâmplat în cazul multora dintre colegii lor de breaslă. Ei ai obținut totul pe cont propriu prin muncă, în timp ce mulți alegeau să se distreze la vârsta lor. Acesta este și motivul pentru care cei doi soți apreciază mult mai mult ceea ce dețin în ziua de astăzi. Deși au tot ceea ce și-ar putea dori vreodată, soțul Andrei este conștient că ar putea pierde imediat totul.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a declarat Cătălin Măruță, pentru viva.ro.



Născut și crescut în Târgu Jiu, Cătălin Măruță a avut parte de o copilărie frumoasă, iar în același interviu și-a adus aminte câteva lucruri frumoase pe care le făcea când era mic. Când se gândește la acele vremuri, o face cu zâmbetul pe buze, pentru că era totul diferit și pentru că se bucura de fiecare lucru mărunt pe care îl primea. Acum, este la rândul lui părinte și își dorește ca micuții lui să aibă la rândul lor ce să povestească peste ani și ani, când vor ajunge de vârsta părinților lor.

„Mai știi gumele de mestecat cu surprize pe care le colecționam cu toții? Eram înnebunit după ele, cumpăram guma Cin-cin special pentru asta. Într-o zi, am găsit niște bani acasă și am cumpărat cu ei 10 cutii de gume, le-am desfăcut pe toate ca să strâng surprizele, abțibildurile. Iar guma am lăsat-o desfăcută, ascunsă după o perdea. După mai multe zile, mama a găsit-o acolo, topită de la căldură, plină de praf, un peisaj de nedescris. M-a certat, evident, dar m-a și iertat repede. Eu am rămas oricum cu o amintire foarte fericită: aveam cele mai multe surprize în colecție!”, a mai povestit el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---