Showbiz

Andra, criticată pentru că nu a știut Imnul Național la meciul Romania vs. Elveția. A citit versurile de pe tabletă

schedule 22 nov. 2023, 10:45

Andra, criticată pentru că nu a știut Imnul Național la meciul Romania vs. Elveția. A citit versurile de pe tabletă
Sursa foto: YouTube Andra

Andra a fost dur criticată, pentru că nu a știut Imnul Național la meciul Romania vs. Elveția. Cântăreața a citit versurile de pe tabletă, motiv pentru care internetul a luat foc.

Andra a citit versurile de pe o tabletă

Ziua de 21 noiembrie a fost una extrem de importantă pentru țara noastră, deoarece România a câștigat meciul împotriva Elveției, care s-a jucat pe Arena Națională. Deși seara s-a terminat cu o victorie, iar oameni prezenți pe stadion s-au simțit mândri că sunt români, ceea ce s-a întâmplat înainte le-a lăsat un gust amar multora.

Andra a fost invitată de Federația Română de Fotbal să cânte „Deșteaptă-te, române!”, dar momentul nu a fost tocmai unul la care s-ar fi așteptat cei aproape 50.000 de oameni care s-au strâns să vadă meciul și nici pe placul sutelor de mii care au urmărit momentul pe internet sau pe micile ecrane. Partenera de viață a lui Cătălin Măruță a citit versurile Imnului Național de pe o tabletă, ceea ce a dus la multe comentarii negative.

Sursa foto (c): Andra/YouTube

Înainte de acest moment, dar și imediat după aceea, cântăreața a postat imagini pe rețelele sociale, fiind extrem de emoționată pentru această oportunitate. În dreptul imaginilor respective, fanii care o susțin indiferent de situație au felicitat-o pentru reușita ei și s-au declarat mândri. La rândul ei, s-a bucurat că a avut ocazia de a cânta Imnul în fața suporterilor adevărați, dar și în fața țării.

”Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre.”, a transmis Andra, în mediul online.


”Se vede ca te-a slefuit Costi Ionita, altfel nu ai fi stalcit imnul zicand " croieste-ti alta soarte", a fost unul dintre comentariile care i-a atras atenția chiar și artistei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---