Showbiz

Ioana Tufaru, a treia operație de stomac? Fiica regretatei Anda Călugăreanu a pierdut din nou lupta cu kilogramele: „Nu știu de ce”

schedule 22 sept. 2023, 12:11

Ioana Tufaru, fiica regretatei cântărețe și actrițe Anda Călugăreanu, a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Aceasta intenționează să se opereze pentru a treia oară la stomac, după ce după cele două intervenții s-a îngrășat la loc. 

Ioana Tufaru vrea să-și facă a treia operație de stomac

De-a lungul timpului, Ioana Tufaru (43 de ani) și-a făcut două intervenții la stomac, însă nu a reușit să se mențină în formă după niciuna. S-a îngrășat din nou în ultima perioadă, iar acum se luptă iar cu kilogramele, dar fără prea multe rezultate. 

Pentru a scăpa de surplusul de grăsime, aceasta vrea acum să facă și cea de-a treia operație. Fiica Andei Călugăreanu a apelat, prin intermediul unor cunoștințe, la un medic specialist în chirurgia obezității, care să-i rezolve problema.

„Mi-am făcut două operații de micșorare de stomac. Mai mă îngraș, mai slăbesc, nu reușesc să am o greutate stabilă. Mi-am făcut două intervenții la stomac.
O dată mi l-am tăiat, altă dată mi-am pus un inel gastric, dar, din păcate, nu am reușit să slăbesc așa cum mi-am dorit. M-am îngrășat iar! Nu înțeleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru, pentru WOWnews.

A avut probleme cu greutatea dintotdeauna

Problemele Ioanei Tufaru cu greutatea au început de la o vârstă fragedă. Imediat după ce s-a născut a fost nevoită să ia un tratament pentru a putea trăi, care i-a afectat glanda. 

„M-am născut prematur, la 7 luni, cu aproape 5 kg, 4.9 kg. Din spital, din maternitate, am captat un virus, o dublă pneumonie, care m-a făcut să stau sub un clopot de oxigen. Bebeluș fiind, din păcate, nu îmi găseau leacul.
Șeful maternității i-a spus mamei că el a găsit ceva, un medicament, dar dacă mi-l dă îmi va ataca glanda tiroidă și voi lua proporții.
Mama mea, dorindu-și foarte mult un copil, a vrut ca eu să trăiesc. Mama mea mi-a povestit că i-a spus doctorului că, dacă și otrava îmi face bine, să îmi dea otravă, numai să trăiesc. Acele vitamine mi-au afectat glanda tiroidă”, a declarat Ioana Tufaru, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---