Showbiz

Ioana Grama, singură înainte de Crăciun. Influencerița a fost părăsită de iubitul milionar: „E dureros”

schedule 20 dec. 2023, 13:45

Ioana Grama, singură înainte de Crăciun. Influencerița a fost părăsită de iubitul milionar: „E dureros”
Sursa foto: Instagram Ioana Grama

Ioana Grama a rămas singură înainte de Crăciun, după ce fostul ei partener de viață milionar a decis să pună capăt relației. Ce a povestit influencerița!

Ioana Grama, părăsită înainte de Crăciun

Ioana Grama nu a mai fost la fel de activă pe rețelele sociale în ultima vreme, ceea ce le-a dat serios de gândit fanilor ei. Mulți s-au gândit că i s-a întâmplat ceva, în timp ce unii dintre aceștia chiar au intuit bine că are probleme în viața personală despre care nu vrea să discute.

Influencerița trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un milionar și chiar dacă relația lor părea a fi una destul de liniștită și fără prea multe probleme, lucrurile nu au stat deloc așa. Aceasta a reușit în cele din urmă să își deschidă sufletul în fața oamenilor care o urmăresc și care o apreciază și le-a povestit acestora că perioada prin care trece nu este tocmai una bună, din cauza despărțirii prin care a trecut.

„După cum foarte multă lume v-ați dat seama, nu mai sunt într-o relație de aproximativ o lună și nu știu, trec printr-o perioadă. Cu siguranță o să fie mai bine, sunt mai bine, am fost rău.
A fost o relație care m-a maturizat din foarte multe puncte de vedere, din care am învățat extraordinar de multe lucruri și cel mai dureros din toată povestea asta că nu există un motiv 100% concret (…) E fix ca în poveștile alea cu ne iubim, dar nu putem fi împreună. E dureros”, a povestit Ioana Grama, pe Instagram.



Este foarte dureros pentru ea tot ceea ce i se întâmplă și nu poate trece peste asta, ba chiar a recunoscut că sfârșitul poveștii lor de iubire i-a lăsat un gust amar. Ioana Grama a rămas așadar singură înainte de Crăciun și nu vrea decât să se bucure de liniște și pace în perioada următoare. Această relație a ajutat-o să se maturizeze din toate punctele de vedere, iar cel mai tare o doare faptul că nu există un motiv clar pentru care s-au separat.

„Nu, nu ne împăcăm. Eu cu Alex suntem prieteni, suntem foarte bine așa cum suntem, suntem fericiți, am crescut foarte mult amândoi după divorț, nu zic că datorită divorțului, dar ne-am focusat fiecare pe propria persoană și am evoluat foarte frumos. Sunt foarte mândră de noi”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---