Showbiz

Ce înălțime și ce greutate are fiul lui Theo Rose. Horia Brenciu a făcut publice detaliile: „A venit pe lume Sasha”

schedule 14 iun. 2023, 15:22

Ce înălțime și ce greutate are fiul lui Theo Rose. Horia Brenciu a făcut publice detaliile: „A venit pe lume Sasha”
Sursa foto: YouTube Horia Brenciu

Horia Brenciu a dat câteva detalii cu totul și cu totul neașteptate despre fiul lui Theo Rose, Sasha Ioan, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva ore. Ce înălțime și ce greutate are fiul artistei!

Ce înălțime și ce greutate are fiul lui Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, la scurt timp după ce artista și fostul ei partener de viață, Alex Leonte, au decis să o ia pe drumuri diferite. Între ei lucrurile s-au mișcat destul de repede, iar după doar cinci luni de relație, frumoasa artistă a rămas însărcinată pentru prima. Deși multă lume a crezut că s-au grăbit, gurile rele nu au contat niciodată pentru ei.

Pe tot parcursul sarcinii, Theo Rose a continuat să urce pe scenă și să își ducă la bun sfârșit proiectele și chiar și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut. Chiar și la scurt timp după ce fiul ei a venit pe lume, a postat un mesaj pe social media și a promis că le va povesti, în curând, mai multe lucruri fanilor.

Horia Brenciu a făcut și el o postare despre venirea pe lume a lui Sasha Ioan, fiind vizibil încântat. Acesta a dezvăluit și că micuțul are 54 de centimetri și 3800 de grame. De asemenea, cântărețul i-a felicitat pe părinți pentru reușita lor, sperând că totul este într-un ceas bun. Părinții cântăreței, sora ei și prietenii i-au transmis și ei gândurile lor bune și abia așteaptă să îl cunoască pe cel mai nou membru al familiei.

Cel mai important este pentru fiecare dintre ei faptul că micuțul a venit pe lume perfect sănătos, pentru că de restul lucrurilor se vor ocupa părinții lui, care s-au asigurat deja că nu va duce lipsă de nimic în primele sale luni de viață.


 „A venit pe lume Sasha!!! 54 cm, 3800 g! Theo Rose, să fie într-un ceas minunat!!!! Felicitări, tatii Anghel! Bravo, copii!”, a scris Horia Brenciu, pe pagina personală de Facebook.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---