Horoscop

Horoscop: Codul Secret al zodiilor

schedule 23 oct. 2023, 15:13

Horoscop: Codul Secret al zodiilor
Raisa Kanareva/Shutterstock

Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice!

Ghici astrologie ce-i... Poti sa fii propriul astrolog sau chiar mai bun decat un astrolog. Sparge codul secret al fiecarei zodii si descopera semnul astrologic al unei persoane fara sa apelezi la datele si coordonatele sale astrologice! Invata sa recunosti un nativ in mod intuitiv.

Personalitate in Zodiacul European: cum ne dam seama de zodia cuiva in functie de caracterul sau?

Personalitatea unui individ ne poate ajuta sa descifram sub ce semn este el nascut in Zodiacul European. Este el increzator? Ce obiceiuri are? Poseda calitati unice care sunt greu de gasit la alte persoane? Daca da, este un candidat bun pentru analiza. Pe de alta parte, are acea persoana tendinta sa nu iasa din tipare, sa se comporte la fel ca toti ceilalti din jurul sau? Este timida? Este tacuta?

Zodia Berbec

Galagios, evita conflictele si este puternic verbal; tonul vocii sale are inflexiuni puternice care adauga sensuri noi unei conversatii (in special la barbati); caracter curajos si increzator in sine; fire temperamentala; uneori poate fi egoist ori copilaros; este loial si independent; adora libertatea.

Zodia Taur

Ii place sa fie inconjurat de lucruri dragute si de cele mai multe ori poate parea materialist; cateodata actioneaza incet; stie cum sa administreze banii; iubeste activitatile in aer liber; este o persoana practica si cu picioarele pe pamant; ii place mancarea, fiind un gurmand innascut.

Zodia Gemeni

Un interlocutor desavarsit, ingenios; ii place sa flirteze; desi are o atitudine jucausa poate de multe ori sa ofenseze cu usurinta; caracter inconsistent; usor de multumit; intelectual; influentat de starea sa interioara.

Zodia Rac

O persoana foarte sensibila cu trairi interioare imprevizibile; fire romantica; ii place sa petreaca timp cu familia si oamenii dragi; conservator din punct de vedere social; se retrage in propria cochilie daca este ranit.

Zodia Leu

Mandru, increzator in propriile forte; cauta intotdeauna atentie; are o atitudine dramatica ori indrazneata; inteligent si foarte abil in luarea deciziilor; atragator; caracter loial si sensibil; mereu inconjurat de oameni.

Zodia Fecioara

Este o persoana metodica si meticoloasa; ii place sa barfeasca; are o minte ascutita; de multe ori este o fire timida; organizata si muncitoare; intr-o confruntare verbala ii place sa isi justifice punctele de vedere si sa aiba aproape intotdeauna dreptate, potrivit Garbo.

Zodia Balanta

Persoana indecisa; ii place sa flirteze; are gratie si iubeste dreptatea; ii plac lucrurile frumoase; are maniere iesite din comun si este politicoasa; poate face mai multe lucruri in acelasi timp; iubeste sa socializeze; este un caracter idealistic ce doreste sa fie inconjurat de armonie.

Zodia Scorpion

Secretos si pasional, acest semn din zodiac este un extraordinar confident; loial, misterios; dinamic; atletic; este inconjurat de o aura de mister si are trasaturi extrem de puternice; fire optimista; nu trebuie suparat deoarece este razbunator.

Zodia Sagetator

Persoana curajoasa si inteligenta, zodia Sagetator este extrem de aventuroasa si libertina; independenta, rebela; fire carsimatica si foarte vorbareata; de multe ori impulsiva; are o gandire idealistica; este copilaroasa.

Zodia Capricorn

Persoana incapatanata si argumentativa; are un caracter matur si rezervat; fire generoasa si muncitoare; respecta intotdeauna autoritatea.

Zodia Varsator

Este o fire ce iubeste sa se puna in slujba celorlalti; caracter optimist si entuziast, poate uneori sa fie extrem de rece ori indiferent; original si prietenos; poate uneori sa se razgandeasca fara motiv; gaseste mereu solutii la probleme.

Zodia Pesti

O persoana sensibila si prietenoasa cu un caracter plin de imaginatie; se orienteaza foarte mult in functie de trairile sale interioare; ii place sa isi ajute semenii, insa se ofenseaza destul de usor daca nu este bagat in seama; fire optimista.

Infatisare fizica in Zodiacul European: cum ne dam seama de zodia cuiva in functie de infatisarea sa?

Ce ne izbeste cel mai mult la infatisarea unui individ? Pot trasaturile fizice sa spuna sub se semn din Zodiacul European s-a nascut o persoana? Bineinteles ca da, insa trebuie sa retinem ca exista si exceptii de trasaturi ale nativilor din aceeasi zodie ce, ca intotdeauna, confirma regula.

Zodia Berbec

Structura osoasa ingusta a fetei; frunte lata; obraji rumeni; corp puternic si foarte bine proportionat; par de culoare inchisa, sprancene bine definite si ochi limpezi; sunt intotdeauna sub ori peste greutatea normala.

Zodia Taur

Ochi inocenti, copilarosi; buze pline si senzuale; dinti egali; par cu firul gros si o frunte ingusta; fata atragatoare si gat puternic.

Zodia Gemeni:

Zambet greu de uitat; buze carnoase; barbie bine proportionate si pometi conturati; trasaturi ascutite; statura si greutate medie; degete lungi si delicate; au un simt innascut pentru moda.

Zodia Rac

De obicei o fata rotunda cu frunte proeminenta si trasaturi inocente; sub inaltimea medie; par in nuante de saten (mai deschise sau mai inchise); ochi mici si nas carn; partea superioara a corpului este de multe ori mai bine dezvoltata decat cea inferioara.

Zodia Leu

Par inchis la culoare si stralucitor; ochi mari si caprui/negri; expresie faciala ce scoate in evidenta incredere si mandrie (ca cea a leului); taile subtire si picioare atletice; inaltimea poate varia de la mediu la inalt.

Zodia Fecioara

Fata rotunda cu buze delicate si ochi mari; trasaturi mici, insa simetrice; brate lungi si sprancene subtiri; frunte lata.

Zodia Balanta

Fata rotunda cu nas fin si trasaturi delicate; nativii pot fi pistruiati; par si ochi de obicei in tonuri de maro; sunt usor recognoscibili datorita gesturilor ample pe care le fac atunci cand poarta o discutie.

Zodia Scorpion

Trasaturi faciale puternice, bine definite; ochi hipnotizanti ce intimideaza; de obicei au par de culoare inchisa si o infatisare misterioasa; ai piele luminoasa si stralucitoare si un zambet sarcastic.

Zodia Sagetator

Au un cap cu trasaturi simetrice si foarte bine definite; frunte lata; un zambet larg si molipsitor; au corp inalt si suplu, cu picioare puternice; sunt foarte buni alergatori.

Zodia Capricorn

Ochi foarte bine proportionati; fata ovala cu trasaturi proeminente si obraji definiti; par de culoare inchisa si maini dibace.

Zodia Varsator

O figura expresiva si prietenoasa cu ochi stralucitori; au buze mai groase in centru care se subtiaza spre colturile gurii; trasaturi subtile.

Zodia Pesti

Expresie faciala delicata si feminina; au mainile ori picioarele mai scurte decat ceilalti nativi din Zodiacul European; sunt predispusi spre obezitate atunci cand inainteaza in varsta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---