Showbiz

Jean de la Craiova, primele declarații după ce s-a spus că fiul Andrei îi seamănă leit: „E prea mult, multă istorie!”

schedule 03 feb. 2024, 10:18

Jean de la Craiova, primele declarații după ce s-a spus că fiul Andrei îi seamănă leit: „E prea mult, multă istorie!”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Jean de la Craiova a dat primele declarații, după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță îi seamănă. Totul s-a întâmplat pe unul dintre live-urile cântărețului de manele.

Jean de la Craiova, declarații după ce s-a spus că fiul Andrei îi seamănă leit

Pe internet, circulă mai multe imagini cu Jean de la Craiova și fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, David, cu precizarea că băiatul îi seamănă leit cântărețului de manele. În ultima vreme, s-au făcut mai multe glume pe seama acestui subiect, motiv pentru care chiar și prezentatorul de la Pro TV a decis să își exprime punctul de vedere, pe rețelele sociale.

Cătălin Măruță a fost foarte deranjat de cele spuse pe internet și nu i-a venit să creadă cât de departe au putut ajunge unii oamenii, dar internauții nu s-au lăsat până nu au auzit și punctul de vedere al cântărețului de manele. Astfel, l-au la întrebări în timpul unui live pe care acesta l-a făcut, pentru a ține legătura cu ei.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a declarat Cătălin Măruță, conform cancan.ro.

Curioșii nu au fost deloc puțini, astfel că Jean de la Craiova nu le-a putut ignora comentariile. Acesta a spus că nu are niciun fel de legătură cu familia Măruță, că oamenii seamănă între ei și că este mult prea multă istorie și nu ar fi indicat să dea mai multe detalii, pentru că se supără oamenii. Glumele au continuat pe marginea subiectului, cântărețul nefiind deloc convingător din punctul lor de vedere.

„Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie! Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiți în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a spus artistul, într-un live pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---