Showbiz

Cătălin Măruță, cuvinte dure la adresa cârcotașilor: „Pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova...”

schedule 25 ian. 2024, 08:11

Cătălin Măruță, cuvinte dure la adresa cârcotașilor: „Pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova...”
Sursa foto: YouTube Acasa La Maruta

Cătălin Măruță a avut câteva cuvinte dure de zis la adresa cârcotașilor care au spus că fiul lui, David, ar fi copilul lui Jean de la Craiova, ci nu al său. Ce mesaj a transmis soțul Andrei!

Cătălin Măruță a răbufnit

Cătălin Măruță și Andra au o căsnicie de lungă durată și doi copii, David și Eva, pe care i-au expus încă din primele lor zile de viață pe rețelele sociale, motiv pentru care au și primit nenumărate critici din partea internauților. Unul dintre subiectele despre care multă lume a vorbit zilele acestea a fost legat de rolul pe care Eva l-a primit în filmul „Tati Part-Time”.

Mulți au zis că ea nu ar fi avut nicio șansă să facă parte din acest proiect, dacă părinții ei nu erau două persoane cunoscute, iar comentariile de hate au început să curgă pe internet, motiv pentru care prezentatorul nu s-a putut abține să nu sară în apărarea fiicei sale.

Un alt subiect care este de ani buni pe buzele internauților și care a dus la sute de reacții pe rețelele sociale a fost legat de asemănarea dintre fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță cu Jean de la Craiova. Unii au făcut glume pe seama acestui aspect, spunând că tatăl lui David ar fi, de fapt, manelistul, iar prezentatorul a considerat că a venit vremea să vorbească și el pe marginea acestui subiect, fără să înțeleagă de ce este o satisfacție pentru unii să distribuie imaginea cu pricina.

Nu doar pe internet a circulat imaginea care îl deranjează pe Cătălin Măruță, ci și pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, unde s-au făcut, de asemenea, glume pe seama acestui aspect.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a declarat Cătălin Măruță, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---