Showbiz

Anamaria Prodan, handicap pentru Cătălin și Romică Țociu. Cum au reacționat concurenții și ce i-a fost cel mai greu impresarei în America Express

schedule 04 dec. 2023, 08:07

Anamaria Prodan, handicap pentru Cătălin și Romică Țociu. Cum au reacționat concurenții și ce i-a fost cel mai greu impresarei în America Express
Sursa foto: YouTube America Express

Anamaria Prodan a fost invitatată să le fie „handicap” lui Cătălin și Romică Țociu, după ce au scăpat de eliminare în cea de-a șasea etapă. Cum au reacționat concurenții și ce i-a fost cel mai greu impresarei în America Express!

Anamaria Prodan, apariție în America Express

Cea de-a șasea etapă a emisiunii America Express ar fi putut fi ultima pentru echipa formată din Romică Țociu și fiul lui, Cătălin. Cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, dar au avut noroc ca soarele lor să fie unul verde și au scăpat de eliminare. Nu au scăpat, cu toate acestea, de handicap. Ca de fiecare dată, echipa care scapă de eliminare, este pedepsită într-un fel sau altul, iar în cazul lor au fost nevoiți să o ia și pe Anamaria Prodan în cursă.

Când aceasta și-a făcut apariția în fața concurenților, ei au rămas muți de uimire și nu s-au așteptat nicio secundă la așa ceva, pentru că au crezut doar că echipa va fi nevoită să care anumite obiecte, nu pe cineva din România, dar pentru ei experiența a fost una interesantă, mai ales că se cunosc, încă de pe vremea când impresara era un copil.

Romică Țociu a rămas mut de uimire, în clipa în care a văzut-o, dar s-a și bucurat, mai ales că Anamaria Prodan le-a și întins o mână de ajutor în cursă.

„Nu pot să cred așa ceva! Deci v-am spart! (...) Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc demult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică”, a declarat Romică Țociu, în America Express

Deși a petrecut doar câteva ore în America Express, cel mai greu pentru Anamaria Prodan a fost să stea fără telefon, pentru că nu poate trăi fără el, dar mai ales pentru că sunt oameni acasă care au nevoie de ea și care o sună, dar a știut de la bun început în ce se bagă și că nu va fi deloc un lucru ușor.



”Pentru mine cea mai mare problemă este să stau fără telefon. Telefonul meu este deschis 25 din 24, pentru jucătorii mei, pentru antrenori, pentru absolut toată lumea. Așa i-am obișnuit dintotdeauna. Îl ascunsesem, mă gândeam că poate uită și prind undeva... măcar să mă uit la mesaje, îți dai seama, lumea de acasă nu înțelege...”, a zis Anamaria Prodan.

La testimoniale, a mai zis și că este o fană a emisiunii, că a urmărit sezoanele anterioare și că avea idee cum va fi experiența de pe ”Drumul Soarelui”.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---