Showbiz

Anamaria Prodan, la mormântul Ionelei Prodan: „Știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează”

schedule 08 ian. 2024, 10:10

Anamaria Prodan, la mormântul Ionelei Prodan: „Știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează”
Sursa foto: YouTube Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mers la mormântul Ionelei Prodan, în cursul zilei de ieri, de onomastica sa. Impresara a dat mai apoi câteva declarații emoționante.

Anamaria Prodan, la mormântul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan a fost foarte apropiată de mama sa și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, pentru toate lucrurile pe care le-a învățat de la ea, dar și pentru felul în care a educat-o și a crescut-o. Din nefericire, femeia a plecat mult prea devreme în lumea celor drepți și a lăsat în urma sa o durere imensă.

Impresara nu poate uita cât de multe lucruri frumoase a făcut pentru ea și merge foarte des la mormântul celei care a adus-o pe lume, pentru a-i duce flori și pentru a vorbi cu ea, știind că este alături de ea și o susține, oriunde s-ar afla. Vedeta știe că este acolo pentru ea și o veghează la orice pas și nu face altceva decât să păstreze vii toate amintirile frumoase pe care le au împreună.

„Cumva am înțeles că s-a dus și s-a dus unde este frumos și bine. Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Având în vedere că ieri a fost ziua sa de nume, a mers din nou la locul de veci al Ionelei Prodan, după care și-a invitat prietenii la masă, pentru a-și aminti de mama sa cu care seamănă din toate punctele de vedere. Impresara crede că au același drum în viață, este parte din ea și, mai presus de toate, de la ea și de la tatăl ei a reușit să învețe faptul că viața sa este făcută din clipe și momente. La final, a transmis că într-o bună zi vor fi din nou împreună, iar acest lucru îi aduce zâmbetul pe buze.

„Cred că e parte din mine mereu. Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea. Avem același drum în viața. La tot semnăm cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente. Zâmbesc și sunt foarte bine. Sunt fericită. Când o să fim iar împreună. ”, a mai zis impresara.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---