Showbiz

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a primit premiul Femeia anului 2023: „În vârf din nou”

schedule 10 dec. 2023, 11:11

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a primit premiul Femeia anului 2023: „În vârf din nou”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit premiul pentru Femeia anului 2023, iar la scurt timp după aceea a dat și câteva declarații în acest sens. Iată ce a zis impresara, fericită fiind pentru reușita sa!

Anamaria Prodan a primit premiul Femeia anului 2023

Anamaria Prodan este în culmea fericirii, după ce a primit unul dintre cele mai importante premii din viața sa. Vedeta a fost declarată femeia anului 2023 și a primit un premiu în acest sens, motiv pentru care nu poate decât să se bucure. A avut mereu o părere bună despre ea, a crezut că este pe primul loc în toate și s-a comportat ca atare, iar acum are și confirmarea acestor lucruri.

Impresara le-a dat imediat vestea fanilor ei de pe Instagram, unde a postat mai multe imagini de la evenimentul unde a fost premiată atât cu invitații, cât și cu mult râvnitul premiu care acum este al ei și pe care, cel mai probabil, îl va pune la loc de cinste. Fanii ei au felicitat-o și s-au bucurat sincer pentru ea, deoarece la rândul lor o consideră o femeie puternică și încrezătoare în ea și în forțele sale.


Imediat după ce a primit premiul pentru Femeia anului 2023, Anamaria Prodan a oferit un scurt interviu, unde a dezvăluit că este recunoscătoare și mulțumită pentru toate lucrurile frumoase pe care le trăiește în momentul de față. În ceea ce privește premiul, impresara a zis că îl consideră o încununare a ultimilor ani pe care i-a trăit și care nu au fost deloc ușori nici pentru copiii săi.

La final, le-a mulțumit celor care și-au luat din timpul lor pentru a o vota și le-a promis că nu le va mai permite altora să le ia tronul.

„Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ! Dimpotrivă! Ne-au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului! Le mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce mi doresc mie!”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---