Showbiz

Alexia Eram, noi detalii despre nunta cu Mario Fresh: „Ce fată nu se vede mireasă?”

schedule 19 dec. 2023, 12:09

Alexia Eram, noi detalii despre nunta cu Mario Fresh: „Ce fată nu se vede mireasă?”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram a dat noi detalii despre nunta cu Mario Fresh, după ce a vorbit chiar în cadrul emisiunii America Express despre planurile sale de viitor. Iată ce a zis fiica Andreei Esca despre acest pas important din viața sa!

Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar în tot acest timp au avut parte atât de moment frumose pe care nu le vor uita niciodată, cât și de momente care le-au pus la încercare relația. Cel mai important este, cu toate acestea, faptul că au reușit să treacă peste împreună și că au planuri serioase de viitor.

În timp ce aveau loc filmările pentru emisiunea America Express, Alexia Eram i-a simțit cel mai tare lipsa partenerului ei de viață și tot ea a fost cea care a mărturisit că i-ar plăcea să se logodească, punând pe toată lumea pe gânduri. Așa cum era de așteptat, odată ce ediția respectivă a fost difuzată, au început să apară tot felul de întrebări pe marginea acestui subiect, iar ea nu a evitat deloc răspunsurile.

Deși se vede făcând pasul cel mare, crede că sunt mult prea tineri pentru a fi presați de acest lucru, important fiind că au o relație frumoasă și că are deja idei despre cum ar vrea să arate ziua cea mare, de care se va ocupa când va veni momentul.



”Am 23 de ani, cred că suntem tineri, nu cred că trebuie să fim presați de acest lucru. Avem o relație foarte frumoasă și cred că atunci când o să fie timpul, o să fie timpul. Ce fată nu se vede mireasă? Cred că atunci când o să se întâmple o să mă gândesc la toate detaliile, am foarte multe idei și probabil atunci când va fi să se întâmple, atunci o să mă gândesc mai mult”, a declarat Alexia Eram, pentru spynews.ro.

În ceea ce privește certurile din relația lor, Alexia Eram a zis că acestea există, dar că nu sunt unele mari, pentru că nu au motive întemeiate să o facă.

”Nu cred că avem certuri mari, avem certuri care sunt așa ca în orice cuplu, nu e ceva anume de la care ne certăm”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---