Showbiz

Edward Sanda, lovit de un taur în America Express. Fanii emisiunii l-au taxat dur pentru reacție: „Mai bine mergea singură Cleopatra”

schedule 26 oct. 2023, 07:54

Edward Sanda, lovit de un taur în America Express. Fanii emisiunii l-au taxat dur pentru reacție: „Mai bine mergea singură Cleopatra”
Sursa foto: YouTube America Express

Edward Sanda a fost lovit de un taur în America Express, iar fanii emisiunii l-au taxat dur pentru reacție, în secțiunea de comentarii.

Edward Sanda, lovit de un taur în America Express

Seara trecută, la America Express, a avut loc prima cursă pentru eliminare din acest sezon. Iulia Albu și Mike, dar și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat automat în aceasta, din cauza faptului că au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor. În schimb, Aris și Alexia Eram au primit cele mai multe voturi din partea colegilor și au ajuns să lupte și ei pentru locul lor în concurs, dar spre deosebire de aceștia, s-au descurcat foarte bine și au ajuns primii, demonstrând încă o dată că formează o echipă de temut și că decizia de a-i vota nu a fost una foarte bună.

Ziua lor a fost una lungă, în care li s-a testat curajul și răbdarea, iar la un moment dat, aceștia au fost nevoiți să facă o probă în care dădeau nas în nas cu un taur, iar momentul în care Edward Sanda a fost lovit de animal a devenit viral pe internet, la scurt timp după, asta după ce și-a lăsat partenera să facă proba de la înălțime, din lipsa curajului.

”Am intrat în arenă și stăteam între scânduri. Mă uitam la taur, nu era prea mare, dar nici prea mic. Eram îmbrăcat și în mov. Cum să-l distrag cu asta? Ce probă e cu asta. Am stat ascuns, apoi am intrat în arenă. Am mers cu dresorul de taur. Venea taurul, eram noi, apoi nu știu cum l-a tras spre mine. Am zis că nu mai fac nicio probă. ”, a zis Edward Sanda, la America Express.

Acesta a trecut prin clipe de coșmar, s-a speriat foarte tare, iar nervii au fost și ei întinși la cote maxime, concurentul refuzând să mai facă orice fel de probă. Artistul, deși a dat explicații clare și a spus de ce a avut reacția respectivă, a fost taxat dur în mediul online de către fanii competiției, care s-au amuzat copios.

”Da, m-am speriat că e un taur. Cine e obișnuit să intre un taur în el. Nu știi ce forță avea! M-am enervat în frica aia, am zis că nu mai fac nimic, am și înjurat. Am zis că nu mai fac nicio probă. Îmi doream mult să părăsesc arena, dar nu terminasem de luat piesele de puzzle”, a mai zis concurentul.


”După fratii Eram, taurul e preferatul meu pana acuma 😅”, ”Cleo fugi dupa Ghita,fata mea..esti inca tanara...”, ”Baaaai!!! Baiatul asta cum traieste!? Cum se descurca in viata!?! Nu exista asa ceva! Faza cu capul animalului din butoi bate tot! 🤦‍♀️”, ”Râd cu lacrimi, l-a rezolvat taurul 🤣”, ”Doamne ferește,mai bine mergea singura Cleopatra ca asta o încurcă mai mult,eu asa ceva nu am mai văzut,zici ca e în ghips!”, ”Hai ca plange asta pana la urma 🤣”, ”Mike și Sanda, sigur sunt bărbați? Cum sa lași tu femeia sa facă probele grele și tu ca bărbat sa strigi de pe margine"hai pui ca poti"! ? 😂😂😂”, ”Acest Edward s-a măritat clar. Nu avea cum sa se însoare. 🤣”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---