Showbiz

Părinții Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda, în stare de șoc. Cum au reacționat când și-au văzut copiii în America Express

schedule 11 nov. 2023, 08:20

Părinții Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda, în stare de șoc. Cum au reacționat când și-au văzut copiii în America Express
Sursa foto: YouTube America Express

Părinții Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda au fost în stare de șoc, când și-au văzut copiii în America Express, unde și-ar fi putut pierde viața, într-un atac.

Părinții Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda, în stare de șoc

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat să plece în America Express, fără să aibă nici cea mai mică idee de ce anume avea să îi aștepte. În cea de-a treia etapă a concursului și ultima din Columbia, lupta lor a ajuns la final, deoarece soarele a fost roșu, iar ei cei care au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor.

Aceștia au recunoscut că nu s-au mai putut concentra la cursa pentru ultima șansă, din cauza șocului pe care l-au suferit cu o seară înainte. Mașina în care concurenții se aflau a fost atacată de doi bărbați înarmați pe motociclete, iar unul dintre ei chiar i-a pus pistolul la tâmplă reporteriței lor, moment în care fiecare s-a temut pentru viața sa.

A fost o traumă pentru ei, peste care nu au putut trece prea ușor și care a dus la sporirea securității din acest sezon, deoarece nimeni nu își dorea să le pună viața în pericol concurenților sau se întâmple vreo tragedie. De asemenea, sursele au spus că ar fi ultimul sezon America Express și se va trece din nou la formatul Asia Express, pentru a evita asemenea situații.



Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost inspirați să scrie o piesă, după ce au trecut prin cele mai grele momente din viața lor, iar invitați fiind în cadrul unei emisiuni pentru a vorbi despre melodia ”Cu pistolul la tâmplă”, ei au povestit și cum au reacționat părinții lor la vederea imaginilor în care erau atacați. Artistul a recunoscut că au fost în stare de șoc și că au început să plângă, pentru că nu au știut toate detaliile dinainte și a mai precizat că i se pare absurd că sunt oameni care cred că totul a fost regizat.

”Nu le-am zis la toți. Au rămas șocați. S-au pus ei în pielea noastră. Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta. Au plâns”,  a declarat fostul concurent America Express, la XNS.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---