Politic

Părinții tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, prima reacție în acest caz: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”

schedule 22 aug. 2023, 08:22

Părinții tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, prima reacție în acest caz: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”
Foto: Captura Antena 3 CNN

Părinţii lui Vlad Pascu, băiatul care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacţie în acest caz. Ei au transmis pentru HotNews.ro că nu încearcă să își ferească fiul de răspundere. Cei doi au vorbit și despre familiile greu încercate. 

Prima reacție a părinților tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii băiatului de 19 ani, au reacţionat printr-un comunicat transmis HotNews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

Aceștia au declarat că nu există cuvinte prin care să își exprime durerea și șocul provocate de tragedia în care fiul lor a fost implicat și că înțeleg faptul că nimic nu poate înlocui un copil. 

„Căutăm să găsim un echilibru şi dorim să ne oferim sprijinul şi susţinerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale”, mai afirmă părinţii băiatului de 19 ani, adăugând că sufletul le e pustiit şi că trăiesc o suferinţă fără margini. 

Vlad Pascu, autorul accidentului produs sâmbătă dimineață în 2 Mai și soldat cu moartea a doi tineri și cu rănirea altor trei, are 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl băiatului este pasionat de mașini.

Imaginile de pe contul de Instagram al băiatului îl prezintă în diferite vestimentații, despre care lasă să se înțeleagă că sunt de firmă, sau urcat pe o mașină de teren, în parcarea din fața Palatului Parlamentului.

El are și cu un tricou pe care scrie „Drug are my life” (n.r. drogurile sunt viața mea), în condițiile în care probele prelevate imediat după accident indicau că era sub influența mai multor tipuri de substanțe interzise. 

Băiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, prin decizia Judecătoriei Mangalia. El era șofer începător și își luase permisul în luna mai a acestui an. Vlad Pascu va fi judecat după legea Anastasia, care a intrat în vigoare acum o lună, ceea ce înseamnă că va fi închis pentru faptele sale. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---