Showbiz

Beyonce, îmbrăcată de un designer român. Este din Bacău, are numai 24 de ani, iar creațiile sale sunt fabuloase

schedule 11 aug. 2023, 11:07

Beyonce, cel mai premiat artist din istoria galei Grammy Awards, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, remarcându-se prin voce puternice, inflexiuni, dar și prin show-ul pe care îl face pe scenă. Și cine ar fi crezut că o artistă de așa talie este îmbrăcată chiar de un român din Bacău? Vedeta i-a purtat creațiile la cel mai recent spectacol.

Cine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce

Un designer român a cucerit-o pe Beyonce! Cosmin Diaconu este românul care a creat unele dintre ținutele purtate de solistă, în turneul său mondial. Tânărul de 24 de ani a crescut în Valea Seacă, un sat din Bacău. Acesta mai are un frate geamăn și un altul mai mare, care însă, pentru o perioadă, a crescut departe de părinții lor, aceștia fiind la muncă în Italia. 

Copiii au rămas în grija bunicilor, iar după o vreme s-au reunit. Au locuit 8 ani în Italia, dar problema de sănătate a mamei i-a făcut să revină acasă. Cum posibilitățile financiare erau reduse, Cosmin Diaconu nu a putut urma liceul la oraș, așa că a mers la cel din comună.

După terminarea studiilor, a plecat la muncă în Anglia, unde a lucrat prin depozite și fabrici. Visul său era să devină designer vestimentar, așa că și-a depus dosarul la Cambridge, unde a terminat cu cea mai mare notă din clasă. 

După facultate, ținutele sale au ajuns la Fashion Week, moment care i-a deschis o ușă importantă tânărului: s-a angajat la o companie din industrie care creează ținute pentru artiști. 

Așa se face că, recent, Beyonce a purtat pe scenă două creații concepute de Cosmin Diaconu. Una dintre ele este de inspirație militară și a făcut furori la concertul susținut de solistă la Washington DC. 

Pentru copiii care trec prin situații similare cu el, Cosmin a transmis un mesaj emoționant: „Ești o persoană care poate să facă lucruri minunate. Trebuie doar să crezi în tine.”

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---