Showbiz

Cine este George Tănase de la America Express. Comedianul imită perfect 50 de voci

schedule 14 iun. 2023, 11:52

America Express continuă și în acest an! Noi echipe, noi concurenți, care mai de care dornici de a se aventura pe meleaguri străine. George Tănase este unul dintre cei 18 noi concurenți ai proiectului America Express sezonul 6.

George Tănase, noul concurent în sezonul 6 la America Express

George Tănase, în vârstă de 30 de ani, este un actor de comedie din România, stand-up-er si realizator TV. Acesta s-a născut și a crescut în Tulcea. Primul debut în televiziune a avut loc în anul 2014, cu emisiunea "Tânăr și Nedumerit", difuzată pe ZU TV. De asemenea, comedianul a mai jucat în sketch-uri în cadrul emisiunii Observator Special de pe postul Antena 1.

În anul 2016, George Tănase a participat pentru prima oară la emisiunea iUmor de la Antena 1, unde a ajuns în finală. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, actorul român a continuat să amuze lumea prin numerele sale de comedie în cadrul mai multor spectacole, show-uri și turnee. În urma participării sale la iUmor, George Tănase a început să fie și mai vizualizat pe rețelele de socializare.

În anul 2018, comedianul a început să facă parte din echipa emisiunii "În puii mei", unde joacă alături de realizatorul și actorul Mihai Bendeac. Pe canalul său de Youtube, George Tănase imită mai multe personaje din lumea showbiz-ului românesc precum Jador, Culiță, Zani sau chiar pe Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express.

Cum a decis George Tănase să participe la America Express

Și în acest sezon, denumit „Drumul Soarelui”, concurenții vor avea de parcurs competiția pe meleagurile din America. Cele 9 echipe vor avea de înfruntat provocări grele, dar interesante. George Tănase face echipă cu prietenul său, Ionuț Rusu.

Comedianul a povestit că nu ar fi acceptat această provocare din cauza temperamentului său ceva mai vulcanic, însă soția sa, Lorena, l-a convins. Ba mai mult, chiar fanii din mediul online îi scriau că ar vrea să îl vadă pe comedian în competiție alături de Ionuț Rusu.

„Eram în plin moment de facerii al parodiei și eu am crezut că lumea o să înțeleagă că eu fac parodie că mă descurc pe treaba asta și nu am ce căuta într-o astfel de competiție. Mai primeam comentarii: ce tare ar fi să mergi cu Ionuț Rusu. Și eu ziceam: hai lăsați. Și am primit telefonul ăla și am zis, hai că mă gândesc”, a spus George Tănase.

Cea care l-a convins pe George Tănase să spună da provocării a fost chiar soția lui, care l-a încurajat și la susținut.

„Am venit acasă și cine îți schimbă viața mereu? Soția. Pare că Lorena a decis mai mult ca mine că trebuie să ajung la America Express. Dar eu am aruncat-o printre alte subiecte. Păi azi am filmat, am făcut aia, am făcut aia, la un moment dat m-au sunat și m-au întrebat dacă vreau să mă duc la America Express, după aia m-am dus, am luat apă. Ce? Și am zis: hai, nu am ce să caut acolo. Ești nebun la cap? E aventura vieții tale”, a povestit George Tănase.

Comedianul a spus că se bucură enorm că face echipă cu prietenul său, Ionuț Rusu, și, cum e obișnuit deja, totul tratează cu umor și sarcasm.

„Ionuț Rusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine ). Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!@americaexpressromania.”, a scris George Tănase.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---