Showbiz

Lu-K Beats le-a cerut ajutorul fanilor. Este internat în spital și are nevoie de sânge: „La orice centru de donare”

schedule 15 nov. 2023, 11:42

Lu-K Beats le-a cerut ajutorul fanilor. Este internat în spital și are nevoie de sânge: „La orice centru de donare”
Sursa foto: Instagram Lu-K Beats

Lu-K Beats le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe Instagram. Membrul Șatra B.E.N.Z este internat în spital și are nevoie de sânge.

Lu-K Beats, internat în spital

Fanii Șatra B.E.N.Z s-au îngrijorat foarte tare, după ce Lu-K Beats a postat un mesaj pe rețelele sociale, în această dimineață. Starea de sănătate a artistului nu este tocmai una bună, acesta fiind în momentul de față internat în spital. Admiratorii lui sunt în stare de șoc și speră să nu i se întâmple nimic rău.

El i-a rugat pe toți doritorii să meargă în oricare dintre centrele de donare care le este la îndemână și să îl ajute, pentru că are mare nevoie în aceste momente. Se pare că acesta este internat de câteva zile și se bazează foarte tare pe ajutorul celor care îl admiră.

Sursa foto (c): Lu-K Beats/Instagram

Mesajul lui a fost deja distribuit de zeci de fani, dar și de artiști și persoane din anturajul său, în speranța ca măcar în felu acesta să îi poată sări în ajutor. Nu se știe clar cauza internării sale în spitale, dar nu este pentru prima dată când Lu-K Beats se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns să fie internat. Cel mai probabil, își va ține umăritorii la curent cu evoluția stării sale.

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!”, a transmis Lu-K Beats, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---