Showbiz

A trecut un an de la moartea lui Nosfe. Șatra B.E.N.Z, moment special în memoria regretatului artist: „Vă așteptăm”

schedule 12 oct. 2023, 07:47

A trecut un an de la moartea lui Nosfe. Șatra B.E.N.Z, moment special în memoria regretatului artist: „Vă așteptăm”
Sursa foto: YouTube Seek Music

A trecut un an de la moartea lui Nosfe, iar colegii lui de trupă au postat un anunț pe rețelele sociale, invitând pe toată lumea să se alăture la momentul de comerorare al regretatului artist.

A trecut un an de la moartea lui Nosfe

Pe data de 16 octombrie se face un an de când Vlad-Darius Crețan și-a pierdut viața, motiv pentru care colegii lui au pregătit un moment special în memoria regretatului artist, unde sunt așteptați chiar și fanii lor.  Șatra B.E.N.Z, trupa din care Nosfe a făcut parte, a postat un anunț pe rețelele sociale în acest sens.

Anul trecut, la scurt timp după terminarea unui concert, lui Nosfe i s-a făcut rău, a decis să meargă acasă alături de soția sa, Mădălina Crețan, fiind găsit chiar de ea prăbușit în propria casă. Femeia a sunat repede la numărul de urgență 112, dar din păcate, echipajele trimise la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar au constat decesul. Imaginea care anunța, la vremea respectivă, pierderea artistului nu a fost luată în serios de către fanii care au sperat că este vorba despre lansarea unei piese sau, de ce nu, a unui album.

Când și-au dat seama că este realitatea, cei mai mulți au suferit și au avut un real șoc, mai ales că Nosfe a fost descris de aceștia ca fiind un om foarte bun, care îi ajuta mereu cu sfaturi și de la care au avut ce învăța.

Este greu de crezut că a trecut deja un an de la trecerea lui în neființă, iar cei dragi lui au pregătit un moment special în memoria cântărețului, despre care au dat mai multe detalii în mediul online. Comemorarea acestuia va avea loc la doar câteva ore după ce Șatra B.E.N.Z va susține un concert la Arenele Romane și oricine își dorește să participe este așteptat.



„Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă într-un moment special de comemorare pentru a marca un an de la pierderea lui Nosfe. Vă așteptăm la monumentul funerar dedicat lui și vă încurajăm pe fiecare dintre voi să aduceți câte o floare și să împărtășiți gândurile și amintirile voastre despre el. Biserica Izvorul Tamaduirii, Strada Dealul Bisericii 54, duminică, 15.10.2023, începând cu 12:00.”, au transmis cei de la Șatra B.E.N.Z, pe rețelele sociale.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---