Showbiz

Ce face Mădălina Crețan în fiecare seară după moartea lui Nosfe: „O să zică lumea că sunt nebună”

schedule 29 iun. 2023, 12:31

Mădălina Crețan a acceptat invitația Corneliei Ionescu de a purta o discuție cu aceasta, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează online. Soția regretatului Nosfe a vorbit despre cum este viața sa în absența artistului, despre ceea ce face în fiecare seara înainte să adoarmă, dar și despre multe alte aspecte care i-au emoționat pe fani până la lacrimi.

Mădălina Crețan, despre viața fără Nosfe

Darius Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață pe data de 16 octombrie. Acesta a susținut un concert alături de colegii lui de trupă de la Satra Benz, moment în care i s-a făcut rău și a decis să meargă acasă, unde lucrurile păreau a fi mai bune, până la un moment dat când i-a zis soției sale că merge să își ia telefonul de la mașină și s-a prăbușit în propria casă unde a fost imediat găsit de soția sa care a alertat autoritățile. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar au constatat decesul.

Au trecut șase luni de atunci, timp în care Mădălina Crețana a fost nevoită să învețe să trăiască fără jumătatea sa și nu i-a fost deloc ușor. Invitată fiind în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu i-a a vorbit despre felul în care a încercat să gestioneze situația și despre cum face tot posibilul pentru a-i păstra amintirea vie, dar și despre faptul că deși pare un lucru ireal, iar unii oamenii ar putea să o considere nebună, ea vorbește des cu soțul ei care nu mai este printre noi.

"Nu știu cât de nebunesc sună, dar sunt convinsă că persoanele care au trecut prin astfel de despărțiri comunică, vorbesc, în cap sau cu voce tare cu persoana de care s-au despărțit. Eu da, vorbesc și cu voce tare și în gând. Vorbesc foarte mult cu el, nici nu știu cum aș putea să nu o fac. Mă și cert cu el.
Atunci când mă lovesc de situații un pic mai dificile, am o zi mai proastă sau am de rezolvat ceva care e destul de complicat, îl cert cumva și îl întreb el ce ar fi făcut dacă ar fi rămas el în situația mea și ar fi trebuit să facă toate lucrurile acestea, ai fi putut?(...) O să zică lumea că sunt nebună, am făcut odată o postare pe Instagram în care am intrat mai amănunțit în această eră a trezirii spirituale.Mi-a scris atunci o doamnă că și sora ei trece prin ce am trecut eu, dar că ea gestionat situația fără să o ia razna și să abereze. Nu m-am supărat, dar mi s-a părut amuzant și tocmai de asta cred că o să zică lumea că sunt nebună. Sunt multe persoane care nu cred în asta", a zis soția lui Nosfe, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, Mădălina Crețan i-a povestit gazdei emisiunii faptul că nu se culcă niciodată, fără a-i spune „Te iubesc!” sau „Noapte bună!” lui Nosfe.

"Am pe noptieră lângă pat o fotografie cu el, un îngeraș și o instalație, pentru că vreau să fie lumină în locul în care sunt imagini cu el. În fiecare seară înainte să mă culc îi spun te iubesc", a mai zis Mădălina Crețan.

Mai apoi, Mădălina Crețan a dezvăluit că este o persoană puternică datorită tatălui ei, care a fost un bărbat dur cu ea și cu întreaga familie, pentru că și-a dorit un băiat. Tot din acest motiv, a și crescut-o în stilul acela autoritar, lucru care mai târziu a ajutat-o, deși nu ar fi crezut vreodată că îi va aduce vreun beneficiu.

"Când eram mai micuță, dacă trebuia să aleg între tata și mama o alegeam pe mama. Tata a fost mai dur așa, el și-a dorit un băiat și a avut grijă să mă crească un pic în spiritul acesta mai autoritar, dar uite, consider că nici asta nu este întâmplător. Sunt convinsă că felul lui de a fi un pic mai autoritar cu mine a mai pus o cărămidă la puterea de zice că o am eu astăzi", a adăugat ea.
SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---