Showbiz

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, implicați într-un accident: „Problema locurilor de parcare i-a luat mințile”

schedule 07 mar. 2023, 09:35

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, implicați într-un accident: „Problema locurilor de parcare i-a luat mințile”
Sursa foto: Instagam Emi Ntz

Emi de la Noaptea Târziu și frumoasa lui parteneră de viață, Mădălina, au fost implicați într-un accident rutier. Artistul a ținut să discute și cu fanii lui despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima vreme, dar și despre situația în care a fost pus. Iată ce a povestit în mediul online!

Emi de la Noaptea Târziu, declarații despre accident

Emi de la Noaptea Târziu este genul acela de persoană care petrece extrem de mult timp pe rețelele sociale, unde le arată fanilor săi cum este în viața de zi cu zi, ceea ce le aduce mereu zâmbetul pe buze oamenilor care sunt acolo încă de la începutul proiectului din care face parte alături de Cucu și de Cuza. Deși de cele mai multe ori, le arată doar părțile frumoase din viața sa, de data aceasta, lucrurile au stat puțin diferit.

Emi și Mădălina, viitoarea lui soție, au fost implicați într-un accident, din pricina unui șofer care a vrut să facă o manevră periculoasă, fără ca nici măcar să se asigure că are posibilitatea de a o duce la bun sfârșit în condiții de siguranță. Bărbatul în vârstă de 60 de ani se afla la primul accident din viața sa și i-a povestit fostului concurent de la Asia Express că problema locurilor de parcare este cea care i-a luat mințile.

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotârât să încerce o manevră puțin periculoasă.
Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație” a zis Emi, pe social media.

Sursa foto (c): Emi Ntz/InstaStory

Mai mult de atât, bărbatul care nu a fost atent și care a provocat accidentul respectiv, a ținut să îi povestească lui Emi care este realul motiv pentru care s-a grăbit. Ei bine, acesta se pregătea să ia masa cu soția lui care este bolnavă de cancer și care urma să fie internată, luând un tratament de 12 ani. El le-a zis celor doi îndrăgostiți că vrea să revanșeze față de ei.

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 - 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente. La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze (...) Uneori viața e ciudată și imprevizibilă”, a mai zis.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---