Showbiz

Au trecut trei ani de la moartea lui Emi Pian. Ce gest impresionant a făcut Florin Salam la slujba de pomenire

schedule 20 sept. 2023, 11:19

Au trecut trei ani de la moartea lui Emi Pian. Ce gest impresionant a făcut Florin Salam la slujba de pomenire
Sursa foto: YouTube Mihaita Piticu

Au trecut trei ani de la moartea lui Emi Pian, iar la slujba de pomenire a celui care a fost liderului clanului Duduianu a fost prezent și Florin Salam. Manelistul a făcut un gest de-a dreptul impresionant.

Au trecut trei ani de la moartea lui Emi Pian

Emi Pia, pe numele său real Florin Mototolea, a fost ucis  pe 4 august 2020, în urma unui scandal care a izbucnit în București. Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat două persoane rănite pe care le-au transportat de urgență la spital. Liderul clanului Duduianu se afla și el printre persoanele rănite și s-a stins din viață la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. A lăsat în urma sa o durere imensă, iar Florin Salam care îi era prieten bun i-a plâns moartea și încă o face.

Având în vedere că au trecut deja trei ani de la trecerea sa în neființă, familia lui Emi Pian a făcut o slujbă de pomenire de unde, bineînțeles, nu a lipsit nici cântărețul de manele. Acesta nu doar că a fost prezent, dar a făcut și un gest impresionat pentru soția acestuia, dar și pentru întreaga familie îndurerată din cauza pierderii omului pe care îl iubeau și îl respectau atât de mult.

Florin Salam s-a așezat în genunchi în fața soției lui Emi Pian și a început să plângă. Cristina a avut și ea câteva cuvinte de zis, fiind de părere că nu se va mai naște un bărbat precum cel pe care l-a avut ea, promițând că le va fi alături copiilor lor până în ultima zi a vieții sale.

„Aerul din mine până voi muri. Sufletul și respirația mea! Să mă ierte Dumnezeu și Maica Domnului! Alături de copiii mei până la moarte. Pentru valoarea la bărbatul meu, Emi Pian, care nu se mai naște niciodată!”, a zis soția lui Emi Pian, potrivit wowbiz.ro.

”Regele manelelor” nu doar că a fost alături de familia regretatului său prieten, dar i-a și cântat soției acestuia o melodie care i-a făcut pe toți să verse lacrimi amare, fiind un moment emoționant pentru cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe cel care a fost liderul clanului Duduianu.

„Cristina, regina, regina, viața lui Emi Pian, să-ți cânte cumătrul tău, Salam. Frumos era în curtea mea când șeful mă învelea...Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu...N-au valoare toți banii...unde-i șeful meu, Emi? Că degeaba mai trăiesc, că pe Emi nu-l primesc. Trăiesc pentru băieții mei, ăștia sunt campionii mei!”, i-a cântat Florin Salam Cristinei, potrivit aceleiași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---