Showbiz

Ce promisiune i-a făcut Dan Negru regretatului Benone Sinulescu: „Nea Beni m-a rugat, în 2017 să...”

schedule 29 mai 2023, 09:59

Ce promisiune i-a făcut Dan Negru regretatului Benone Sinulescu: „Nea Beni m-a rugat, în 2017 să...”
Sursa foto: Instagram Dan Negru

Dan Negru și Benone Sinulescu au avut o prietenie frumoasă, care i-a legat mai bine de 30 de ani și care a venit la pachet cu foarte multe amintiri. În timp ce regretatul artist se afla încă în viață, prezentatorul i-a făcut o promisiune, iar de curând a vorbit despre aceasta. Iată ce a povestit!

Dan Negru, despre promisiunea pe care i-a făcut-o lui Benone Sinulescu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Negru și Benone Sinulescu au fost foarte buni prieteni și nici faptul că trecerea cântărețului de muzică populară în neființă a fost o lovitură puternică pentru prezentator. Anii au trecut, iar el nu a uitat nici acum de promisiunea pe care i-a făcut celui care i-a fost prieten, acum mulți ani.

Benone Sinulescu avea grave probleme de sănătate, ele fiind și cele care i-au grăbit sfârșitul. Acesta a decedat pe data de 18 noiembrie 2021, îndurerând o țară întreagă care i-a plâns moartea. Înainte să se întâmle tragedia, el a avut o rugăminte foarte mare pentru prietenul lui pe care l-a rugat să fie el cel care îi prezintă festivalul ce îi poartă numele. Astfel, el a promis că se va ține de cuvânt de dragul prieteniei care i-a legat trei decenii. Ba chiar, a povestit cum stăteau împreună în grădina socrilor artistului și cum mâncau roșii din recolta proprie.

„Nea Beni m-a rugat, în 2017, să prezint primul festival care-i poartă numele. Eram împreună, în Roma, cu familiile noastre, când mi-a spus că vrea să prezint festivalul. Au trecut anii, Nea Beni s-a stins și festivalul încă există, ducând mai departe numele lui Benone Sinulescu. Beni stătea în Bârzava, o localitate de lângă Arad, la câțiva pași de socrii mei. În serile de vară, stăteam împreună, cu familiile noastre, la povești. Copiii mei și azi țin minte roșiile extraordinare din grădina lui Beni. El avea o pasiune pentru grădinărit și știa să îngrijească excelent legumele”, a declarat Dan Negru, pentru impact.ro.

În ceea ce privește festivalul care îi poartă numele regretatului său prieten are, însă, la rândul lui un mare regret. Ei bine, acesta a primit o invitație și când regretatul cântăreț de muzică populară era în viață, a mers, dar s-a grăbit să plece și nu a mai rămas la cină. A fost ultimul la care a participat și Nea Beni, iar Dan Negru a recunoscut că dacă ar avea o putere, ar da timpul înapoi.

„Am fost încă de la începuturi la Festivalul Benone Sinulescu și cel care m-a chemat acolo a fost chiar Benone. Anul ăsta o să fie greu, Festivalul Benone Sinulescu, primul fără el. Anul trecut, la festival, am plecat mai devreme, mă grăbeam spre casă, deși Beni a insistat să rămân seara la cină. Aș da timpul înapoi…. 
(…) Am mii de amintiri cu Beni. Am fost împreună ultima dată la Roma și câteva zile am văzut orașul împreună. Mă bucură că acolo am fost și cu ai mei, cu copiii, Dara și Bogdan. Ai mei îi poartă amintirea lui Beni-omul și nu a lui Benone-legendă”, spunea Dan Negru, pentru fanatik.ro, acum ceva vreme.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---