Showbiz

Theo Rose, declarații emoționante înainte de a deveni mamă. Sarcina a adus multe schimbări în viața sa

schedule 07 apr. 2023, 11:25

Theo Rose, declarații emoționante înainte de a deveni mamă. Sarcina a adus multe schimbări în viața sa
Sursa foto: YouTube La Maruta

Emoțiile încep să crească în cazul lui Theo Rose care se apropie cu pași repezi de ziua în care va deveni mamă pentru prima dată. De curând, a simțit nevoia să stea de vorbă cu fanii ei despre anumite aspecte care s-au schimbat în viața sa, de când a rămas însărcinată cu fiul ei. Iată ce a zis!

Theo Rose, emoționantă înainte de a naște

Theo Rose urmează să devină mamă, în aproximativ două luni, iar cu cât se apropie ziua cea mare mai mult, cu atât emoțiile sale încep să crească. Artista, deși este gravidă și trece prin toate stările, nu și-a întrerupt activitatea, ci a preferat să își susțină concertele, dar și să joace în serialul Clanul, ascunzându-și burtica în spatele unor haine ceva mai largi pe care le-a purtat.

Faptul că va avea un băiat a făcut-o și mai fericită pe Theo Rose, care a decis ca fiul ei să se numească Sasha Ioan, cel de-al doilea nume fiind ales de la tatăl ei, pe care îiubește și pe care îl respectă enorm. Nu doar cântăreața este încântată de venirea pe lume a copilului care se apropie, ci și familiile lor. Părinții săi, de exemplu, sunt foarte fericiți că vor deveni bunici atât de repede, deși nu se așteptau ca fiica lor cea mică să devină mamă prima.

Ei bine, zilele trec, iar emoțiile vedetei sunt din ce în ce mai mari. Sunt zile în care, pur și simplu, nu are chef să facă nimic și în care simte nevoia să discute cu fanii ei. Astfel, Theo Rose le-a zis acestora faptul că este o minune tot ceea ce trăiește și se pare că s-a gândit ce îi va spune lui Sasha, când îl va ține pentru prima dată în brațe fiind, de fapt, o promisiune sinceră pentru toată viața. Deși a avut și zile mai grele în perioada sarcinii, întregul efort merită.

”Ce stare de lumină… fără nesiguranțe, doar cu certitudini, cu intuiția mai ascuțită decât oricând, cu hotărârea de a-mi schimba viața și de a mă îngriji de sănătatea mea și bunăstarea celor din jur. Nu degeaba i se spune minune. E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri, dar ajungi să o simți cu adevărat doar dacă observi mesajul cu care ea vine în viața ta. Sarcina mi-a descoperit multe adevăruri. M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul cu care copilul meu vine între oameni și că ăsta e promisiunea pe care eu trebuie să i-o fac atunci când o să-l țin pentru prima dată în brațe: că o să îl cresc și învăț să trăiască în și cu ADEVĂR. Haide, mamă! Mai e puțin”, a scris Theo Rose, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---