Showbiz

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina au ales data nunții. Pe cine au ales nași de cununie

schedule 05 feb. 2023, 06:51

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina au ales data nunții. Pe cine au ales nași de cununie
Sursa foto: Instagram Emi ntz

Fericire mare pentru Emi de la Noaptea Târziu și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Mădălina. Cei doi îndrăgostiți nu doar că au ales data în care își vor uni destinele, dar au ales și nașii. Fostul concurent de la Asia Express a fost cel care le-a dat vestea cea mare fanilor lui din mediul online, în stilul lui caracteristic.

Emi și Mădălina au ales data nunții și nașii

Emi de la Noaptea Târziu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care nu au ținut-o niciodată ascunsă de ochii lumii. Urmăritorii lor de pe Instagram știu despre ei faptul că obișnuiesc să posteze foarte des și sunt recunoscători, pentru simplul motiv că află lucrurile direct de la ei, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore, când prietenul lui Cuza a făcut o postare, pe social media, în care a anunțat data zilei în care el și frumoasa lui logodnică își vor uni destinele, dar și cine le vor fi nașii de cununie.

Încă de când s-au cunoscut, aceștia au simțit că sunt suflete pereche și că vor avea un viitor frumos împreună. Emi și-a dorit să nu amâne lucrurile, iar pe vremea când era concurent la Asia Express a decis să facă o cerere de căsătorie inedită despre care toată lumea a vorbit la vremea respectivă și care a emoționat-o foarte tare și pe ea. Mădălina a acceptat să îi fi alături pentrun totdeauna, iar între timp pandemia de coronavirus le-a schimbat planurile.

Între timp, cei doi au stabilit și data nunții, pe care el a comunicat-o pe Instagram. Ei bine, marele eveniment va avea loc pe data de 11.06.2023, iar în ceea ce îi privește pe nașii lor, nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că aceștia sunt Eliza și Cosmin Natanticu. Este unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și chiar dacă nu au dat prea multe detalii despre el, pregătirile sunt în desfășurare, iar Emi sigur își va ține fanii la curent cu tot ce se va întâmpla pe parcurs, așa cum face de fiecare dată.

Sursa foto (c): Emi/Instagram

„Mami și tati se căsătoresc! 11.06.2023″, a scris Emi, pe Instagram în dreptul imaginii cu animalul lor de companie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---