Showbiz

Cuza de la Noaptea Târziu, declarații despre viața intimă. A fost dezamăgit în dragoste: „Singurătatea în doi este cea mai mare pedeapsă”

schedule 02 apr. 2023, 10:32

Cuza de la Noaptea Târziu, declarații despre viața intimă. A fost dezamăgit în dragoste: „Singurătatea în doi este cea mai mare pedeapsă”
Sursa foto: Instagram Cuza

Cuza de la Noaptea Târziu a făcut, în cadrul unui interviu sincer pe care l-a acordat de curând, câteva declarații despre viața intimă, dar mai ales despre dezamăgirile pe care le-a avut în dragoste și care l-au afectat. Iată ce a povestit!

Cuza de la Noaptea Târziu, dezamăgit în dragoste

Cuza, pe numele lui real Adrian Popescu, a devenit cunoscut odată cu proiectul Noaptea Târziu din care face parte alături de Cucu și Emi. Parodiile lor au adunat milioaone de vizualizări, le-au adus concerte prin toată țara, dar și succes. Deși în ultima vreme fiecare se ocupă de viața lui, aceștia sunt recunoscători pentru toate momentele pe care le-au petrecut împreună, dar și de lucrurile pe care au reușit să le facă.

Dacă pe plan prefesional are succes, iar totul merge din ce în ce mai bine, Cuza nu poate afirma același lucru și despre viața sa privată. De curând, el și-a deschis inima într-un interviu pe care l-a acordat, făcând câteva declarații despre dezamăgirile dezamăgirile pe care le-a suferit în dragoste. Nu a avut multe relații, dar unele dintre ele au fost cu femei cunoscute de la noi din țară și nu au funcționat, ajungând de fiecare dată în punctul de a-și spune adio.

Deși timpul a trecut, el nu a reușit să își refacă viața privată, dar nici nu vorbește prea despre aceste aspecte, deoarece preferă să fie discret. Nu are timp pentru o relație serioasă, considerând că singurătatea în doi este cea mai mare pedeapsă, dar se bucură că a fost ferit de această senzație și niciodată nu s-a simțit singur fiind lângă cineva, mai ales că relațiile lui au fost unele lungi, careu au durat între doi și patru ani.

”Stau bine, dar nimic concret. Nu am timp. Singurătatea în doi este cea mai mare pedeapsă. Stau să mă gândesc că am fost ferit de senzația aceasta. Nu m-am simțit niciodată singur fiind lângă cineva. Până la momentul în care ceva nu a funcționat și a trebuit să îi punem punct. Eu am avut relații lungi, de cele mai multe ori, de patru ani, de doi ani, de trei ani. Nu poți sta lângă cineva o perioadă atât de lungă dacă nu e bine.”, a povestit Cuza, pentru Antena Stars.

În ciuda faptului că unele dintre relațiile sale nu s-au terminat tocmai bine, el preferă să păstreze amintirile frumoase pe care le are.

”Am amintiri frumoase cu toată lumea care a trecut prin viața mea. Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că ea mai are o relație. Nu mi se pare corect.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---