Showbiz

Cucu, despre darul pe care l-a dat la nunta lui Emi. Nu s-a uitat la bani: „Am mers singur, dar am dat pentru mai multe persoane”

schedule 14 iul. 2023, 11:21

Cucu, despre darul pe care l-a dat la nunta lui Emi. Nu s-a uitat la bani: „Am mers singur, dar am dat pentru mai multe persoane”
Sursa foto: Instagram Cucu

Cucu nu a putut lipsi de la nunta bunului său prieten, Emi, iar recent a dat un interviu în care a vorbit despre darul pe care i l-a dat și se pare că nu s-a uitat la bani. Deși a mers singur, a plătit cât pentru mai multe persoane, dar nu a dezvăluit suma exactă. Iată ce a zis!

Cucu nu s-a uitat la bani la nunta lui Emi

În urmă cu doar câteva zile, Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina și-au unit destinele, iar la petrecere i-au avut alături de ei pe cei mai importanți oameni din viața lor care nu au fost deloc puțini. El a simțit, încă din momentul în care a cunoscut-o, faptul că este persoana alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale, iar în timp ce era concurent în cadrul emisiunii Asia Express a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv, în mod clar.

Povestea lor de iubire este una la care mulți tineri doar visează, iar ziua nunții a fost și ea una de vis. De la cununie, dar și de la petrecerea de după nu au lipsit colegii lui de la Noaptea Târziu, iar de curând, Cucu a dat un interviu în care a vorbit despre una dintre cele mai importante zile din viața cuplului. Întrebat ce dar a dat la nuntă, el a oferit un răspuns sincer, nu a dezvăluit suma exactă, dar a dat de înțeles că nu s-a uitat neapărat la bani, pentru că și-a dorit să fie pentru toată lumea.

În ceea ce privește darul de la nuntă, a mai zis că nu știe dacă Emi a făcut lucrul acesta public, dar i-a dat fix atât cât trebuia și nu a fost deloc zgârcit, fiind vorba despre una dintre cele mai importante persoane pentru el. Deși a mers singur, a scos bani din buzunar cât pentru mai multe persoane și nu regretă nimic. De asemenea, Cucu s-a distrat de minune, i-a plăcut la eveniment și se bucură pentru reușita bunului său prieten, care a trecut într-o altă etapă a vieții sale.

“Și eu stau bine. Nu știu dacă a făcut public asta, dar este OK, nu am fost zgârcit. I-am dat fix cât trebuie, cât avea nevoie de la mine. El o să vină cu Mădălina. (n.r. la nunta lui) Am dat un dar cât să fie bine pentru toată lumea, nici puțin, nici exorbitant de mult, a fost bine. Am mers singur, dar pot să zic că am dat pentru mai multe persoane. Așa e frumos, nu? M-am și distrat de bani, nu de toți, dar a fost fain!”, a declarat Cucu, pentru ego.ro.

Și Emi a vorbit și el despre cel mai important moment din viața lor, iar unul dintre lucrurile pe care le regretă este faptul că nu a reușit să facă poze cu familia.

„Nu există perfecțiune, dar a fost 90% perfect. Am fost prea haosați și am uitat detalii personale importante, adică poze cu oameni din familie și ne macină puțin că nu am făcut. În rest, totul a fost ideal. Toți invitații ne-au sunat a doua, a treia zi și ne-au felicitat, au spus că a fost totul foarte frumos. Mica problemă a fost că nu am făcut poze cu familia.  Îți dai seama că ne roade puțin…”, a declarat Emi, pentru impact.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---