Showbiz

Dana Roba, sunată cu număr ascuns. Ce a declarat despre acele apeluri: „De când el a intrat în arest...”

schedule 31 aug. 2023, 08:41

Dana Roba, sunată cu număr ascuns. Ce a declarat despre acele apeluri: „De când el a intrat în arest...”
Sursa foto: YouTube Metropola TV

Dana Roba nu are pace, deși fostul ei partener de viață de află în spatele gratiilor, încă din ziua în care a încercat să o ucidă. Make-up artista este sunată cu număr ascuns și a dat câteva declarații legate de apelurile respective.

Dana Roba, sunată cu număr ascuns de fostul soț

Dana Roba a avut parte de cele mai grele luni din viața sa, după ce și-a văzut moartea cu ochii din cauza fostului său soț. Make-up artista își dorea să divorțeze, l-a informat pe tatăl fiicelor sale de decizia pe care o luase, dar se pare că acestuia nu i-a picat prea bine și a preferat să o vadă moartă decât în altă parte, astfel a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, în speranța că va scăpa ușor de ea.

Din fericire, a supraviețuit și oricât de greu i-ar fi să trăiască în felul acesta, știe că fiicele sale au nevoie de ea și face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca lor să le fie bine. Când s-a privit în oglindă și a văzut cum arată a trăit un șoc, dar și-a revenit, datorită oamenilor care i-au fost alături și care i-au oferit cele mai bune sfaturi. Recent, ea a oferit un nou interviu în care a povestit că de când Daniel Balaciu este în arest, primește mereu apeluri cu număr ascuns și crede că vin din partea lui.

Înainte, nu a avut niciodată astfel de probleme, iar de regulă când cineva sună cu număr ascuns, vorbește. Nu se întâmplă și în cazul de față, iar make-up artista crede că din moment ce doar vrea să îi audă vocea, este clar că fostul partener o deranjează cu telefoanele.

"Mă contactează cineva cu număr ascuns și mă contactează la ora trei. Consider că el, când are plimbător mă sună cu număr ascuns și nu vorbește nimic. Dacă e un bărbat sau o femeie, vorbește baliverne, vorbește orice, dar totuși vorbește ceva. Atâta timp cât el nu vorbește nimic și vrea doar să audă... cred că este el. De când el a intrat în arest, de atunci mă sună cineva cu număr ascuns. Până să intre el la închisoare eu nu aveam probleme să mă sune cineva cu număr ascuns", a declarat Dana Roba, pentru NewsVest.

Deși știa că este el în capătul celălalt al firului, și-a făcut curaj, a răspuns și i-a spus tot ceea ce avea pe suflet, iar din clipa aceea apelurile au încetat. I-a zis acestuia că este bine, că muncește și că fiicele lor nici măcar nu o întreabă de el.

"Am făcut o înregistrare în care i-am spus tot ce am pe suflet. Mi-am luat inima în dinți și am făcut o înregistrare de șapte minute, în care i-am spus că sunt bine, că fetele nu întreabă de el, că eu muncesc, că mi-am reluat activitatea, că mi-a luat Lidia mașină și telefon. De atunci nu m-a mai sunat. E clar că el era", a mai zis make-up artista, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---