Showbiz

Loredana Chivu, în stare de șoc. Fostul ei iubit vrea împărțirea averii familiei: „De moartea lui tata nu te mai legai”

schedule 28 aug. 2023, 11:00

Loredana Chivu, în stare de șoc. Fostul ei iubit vrea împărțirea averii familiei: „De moartea lui tata nu te mai legai”
Sursa foto: Instagram Loredana Chivu

Loredana Chivu nu trece prin cea ma bună perioadă din viața sa, după ce fostul ei iubit a cerut împărțirea averii familiei. Ce a declarat vedeta despre situația în care se află!

Loredana Chivu este în stare de șoc din cauza fostului ei iubit

Războiul dintre Loredana Chivu și fostul ei partener de viață continuă. Acesta i-a trimis vedetei executorul silit la ușă și cere ca averea familiei sale să fie împărțită, ceea ce înseamnă că în această situație complicată sunt implicați mama și fratele ei, iar ea a dat câteva declarații în acest sens. I se pare ireal faptul că bărbatul și-a permis să facă una ca asta și sp lege astfel de moartea tatălui ei.

Pentru a-i face pe oamenii care o urmăresc pe Instagram ce anume se întâmplă, de fapt, blondina a explicat că fostul ei iubit vrea să o oblige pe mama ei să facă succesiunea după moartea tatălui său și crede că până aici i-a fost, pentru că acum chiar nu mai are cine să îi susțină toate abuzurile și toate aberațiile, cum s-a întâmplat până acum. A fost în stare de șoc, când a aflat care sun pretențiile lui, după ce nu a avut liniște deloc în ultima vreme din cauza sa și speră ca totul să se termine cu bine.

„De moartea lui tata nu te mai legai! Cât de ordinar și înjosit să fii să ai atât tupeu? Sunt curioasă în procesul ăsta cine îți mai susține aberațiile și abuzurile. Ca să înțelegeți, el, infractorul ăsta, ar vrea să o oblige pe mama mea să facă succesiunea după moartea tatălui meu. Strigător la cer!”, a transmis Loredana Chivu, la Story.



În cazul de față, Loredana Chivu nu își dorește nimic altceva decât să i se facă dreptate, pentru că a suferit mult prea mult și a declarat că își va spune povestea până în clipa în care lucrul acesta se va întâmpla. Trăiește, zi de zi, un chin care pare că nu va mai ajunge la final și chiar a mărturisit că primește filmări cu amenințări în care femeile sunt mutilate cu acid. A trecut un an de când trăiește în teroare și simte că nu mai poate și consideră că singura sa greșeală este legată de faptul că nu și-a dat seama, încă de la bun început, care este adevărata lui față.

„O să-mi spun povestea până o să se facă dreptate! Fără să menajez pe nimeni...sunt într-un circ continuu și într-o teroare care nu se mai termină, abuzuri peste abuzuri. Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate cărora li s-au aruncat acid pe față! Vreau să vă întreb pe voi. Cât credeți că poate suporta o femeie? De aproape un an de zile de teroare în toate modurile de la un obsedat și infractor. Singura mea greșeală în toată această poveste este că nu i-am cunoscut adevărată față a acestui monstru”, a mai povestit vedeta.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---