Showbiz

Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram. Ce a spus despre prima lor întâlnire: „Încă nu e soacra mea”

schedule 06 nov. 2023, 11:45

Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram. Ce a spus despre prima lor întâlnire: „Încă nu e soacra mea”
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh a dat cărțile pe față și a spus care este relația pe care o are cu părinții partenerei sale de viață, Alexia Eram. Cum a decurs prima lor întâlnire!

Cum se înțelege Mario Fresh cu părinții Alexiei Eram

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de ani buni. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei petreceri, iar din momentul acela au fost de nedespărțit, deși și în cuplul lor au mai existat probleme de-a lungul timpului. Concurenta de la America Express chiar a recunoscut că i-a fost cel mai greu, în perioada filmărilor, să stea departe de iubitul ei și că noaptea avea momente în care îi era dor, pentru că atunci avea timp să se gândească la cei de acasă.

La un moment dat, Mario Fresh a acordat un interviu în care a fost întrebat cum se înțelege cu soacra lui. Ei bine, înainte de a dat explicații în acest sens, cunoscutul artist a zis că nu o poate numi așa, deoarece el și fiica prezentatoarei de știri nu sunt căsătoriți. Tot el a zis că nu se gândește la unirea destinelor prea curând.

Cântărețul a spus că nu s-a temut atât de tare de mama iubitei lui, ci mai degrabă de tatăl ei, mai ales că aceștia vorbesc franceza în casă, iar el nu înțelege niciodată nimic. Nu a avut timp să învețe limba, dar cel mai important este că s-a înțeles bine cu aceștia, încă de la prima lor întâlnire și că ei l-au acceptat. În același timp, este de părere că ei au crezut că nu va fi nimic serios, mai ales că erau doar niște copii.

Acum, relația lor este una puternică și chiar dacă au luni în care petrec foarte puțin timp împreună, pentru că sunt foarte ocupați, gestionează bine situația.


„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.
Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh, conform wowbiz.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---